2777
2789
عنوان

مثل چی از ازدواج میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 38 پست
اینکه واقعیت زندگی مشترک رو نگفتی

زندگی مشترک هر کسی ی جوره 

واسه همه یکسان نیست واسه شما بد بوده قرار نیس واسه همه بد باشه

من سنتی ازدواج کردم و حتی یجورایی به اجبار ولی از همسرم و زندگیم راضیم خداروشکر و کلی پیشرفت کردم تا فوق لیسانسم درس خوندم با وجود متاهلی

و اگه دو نفر باهم جور باشن خیلی هم خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی مشترک هر کسی ی جوره واسه همه یکسان نیست واسه شما بد بوده قرار نیس واسه همه بد باشهمن سنتی ازدو ...

من گفتم من زندگیم بده؟؟؟

درسته نسخه خودم رو بپیچم به کسی؟

من طبق چیزی که از اطرافیان دیدم و 

قانون های ضد زن واقعیت رو گفتم

من گفتم من زندگیم بده؟؟؟درسته نسخه خودم رو بپیچم به کسی؟من طبق چیزی که از اطرافیان دیدم و قانون های ...

شما که گفتی  واقعیت زندگی رو داری میگی همش هم منفی گفتی‌..یعنی زندگی شما خلاف چیزیه که گفتی بعد میگی واقعیت اینه؟؟؟

با خودت چند چندی؟

شما که گفتی واقعیت زندگی رو داری میگی همش هم منفی گفتی‌..یعنی زندگی شما خلاف چیزیه که گفتی بعد میگی ...

نه زندگیم داغونه نه خیلی عالی

بیین نوشتم برات گفتم طبق چیزایی که دیدم و شنیدم و قوانین حرف زدم

تو که قدیمی باید بدونی روزی بالای پنجاه تا خیانت تاپیک میزنن

روزی چندین تاپیک از کتک خوردن 

و حضانت بچه و

بی پولی و اذیت های شوهر هست

حالا این وسط چند نفر هم یا واقعا بنده برگزیده ان یا دارن اغراق میکنن، که خوشبختن

من نمیتونم الکی بیام بگم زندگی گل و بلبل هست