2777
2789
عنوان

بعضیا انگار کم‌ دارن انصافا

102 بازدید | 24 پست

یکی امروز دراومده بهم میگه میدونی چیه . من دیگه یه مدته  پژو پارس دارم زشته که دیگه پشت پراید بشینم و پراید فلانه و اله و بله (ماشین من پرایده و فقط لبخند میزدم بهش). بخدا خیلیا هستن اگه کسی میشدن با شاه هم فالوده نمیخوردن و خدا رو بنده نمیشدن میگفتن ما خودمون خداییم . اینا از نظر من همش کمبود های ذهنه . یکی نیس بگه اخه مریض کمبودی(بلانسبتتون) مردم خو دارن میرن کره ماه . بیل گیتس با اون همه سرمایه اش نهایت تواضع رو داره . بعد توی تازه به دوران رسیده چون پژو پارس داری زشته واست بشینی پشت پراید؟! . التماس تواضع🙏🏻

من مجرد که بودم سر کار رفتم با پول خودم یه پراید تمیز خریدم

انقدر که مدیرم مسخره م میکرد

یا یکی از ارباب رجوع ها یه بار منو دیدی گفت خانم فلانی اصلا در شان شما نیست سوار پراید بشید 

و خیلی خیلی حرفای دیگه

🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجرد که بودم سر کار رفتم با پول خودم یه پراید تمیز خریدمانقدر که مدیرم مسخره م میکردیا یکی از ارب ...

ببین این نوع ادما ادمای کم ارزش هستن در واقع که ارزش انسان رو به ماشین و مادیات میبینن...ارزش انسان به پولش نیس...هرکی اینو درست بدونه در واقع خودش بی ارزشه 

ببین این نوع ادما ادمای کم ارزش هستن در واقع که ارزش انسان رو به ماشین و مادیات میبینن...ارزش انسان ...

باورت میشه هنوزم عاشق همون پرایدم 

همیشه میگم اون پراید مردِ من بود منو همه جا برد هیچ وقت منو تو جاده نزاشت

حالت تهوع میگیرم یاد چرت و پرتاشون میفتمیه بار مدیرمون ساعتشو گم کرده بودم گفتم نگران نباش پیدا میشه ...

جات میبودم دلمو به دریا میزدم میگفتی ارزش پرایدم کل خاندانتو هفت پشتتو می ارزه

باورت میشه هنوزم عاشق همون پرایدم همیشه میگم اون پراید مردِ من بود منو همه جا برد هیچ وقت منو تو جاد ...

بخدا دقیقا حرفتو همیشه میزنم منم یکیشو دارم...ماشین خیلی خوبیه بخدا...ساده اس...بدون تجملات...بی منت همه جا میبرت کم‌ مصرفه روغن و اب هم دیر بندازی درش هیچیش نمیشه...

2810