شماها(نوعی) همونایی هستید که لباساتونو جدا جدا میندازین چون چندشتون میشه😂
من که لباس زیرو با دست میشورم
حتی دلم نمیاد تو ماشین بندازم😂
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من دارم به شما ماه رو نشون میدم ولی مشکل اینجاس که شما داری به نوک انگشت من نگاه میکنی😂
سوسماس
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خدا وکیلی حیف نیس گوشت کیلو 700تومنا بشورررری تمام خاصیتش از بین برع .
بابا چندین ساعت میپزه .تمام میکروباش از بین میره .
اخه فک میکنی مثلا با اب میکروب از بین میره
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
دقیقا آب قراره چکار بکنه برای گوشت که میشورنش؟ کلی قطرات آب از روی گوشت ترشح میشه به ظروف و محیط آشپزخونه. کلی میکروب پخش میشه. اون چیزی هم که به عنوان خون از گوشت میشورن یه بخشی از پروتئین گوشت هست. گوشتی که اینقدر شسته میشه دیگه خراب شده. یه بار یکی میگفت با ریکا خیس میکنه گوشت رو بعد میشوره.