2777
2789
عنوان

میشه متاهل ها و کسایی که چند ساله تو رابطه ان فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست

اتفاقا ادم تو غمش دوس داره کنار یارش باشه این داره یکم شلوغش میکنه بنظرم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا نه من از دیشب تا امشب پیامشو سین زدم جواب ندادم اصن

وقتی گفته ولم کن یعنی میخواد تنها باشه حالا تو هی حس همدردی میخواد بهش القا کنی. ولش کن

بخدا ی لحظه خودم و گذاشتم جاش پیش خودم گفتم اه چقد حرف میزنه این . شیطونه میگه بلاکش کنم

حتما باید بلاکت کنه تا بس کنی

به خودت بیا مسلمون

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
کاش افرادی مثل شما تاپیک بزنید و تجربه هاتون رو و چیزایی ک میدونید درسته رو به بقیه هم بگید نه فقط ...

عزیزم من دیشب با اسی کلی حرف زدم حتی بهش کتاب معرفی کردم تو تاپیک قبلیش هست حرفام

چی بگم

ادعایی ندارم

ولی واقعا اگه کتاب زنان زیرک رو بخونه بعد میفهمه چقدر کاراش حال بهم زنه برای اون مرد 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
چرا کوچیکچیزی نگمم بعدا میگه تو اون شرایط تنهام گذاشتی☹

نه اخه یکم زیاده روی کردی

وقتی خودش میگه تنهام بذار دیگه بهش پیام نده

تو وظیفتو انجام دادی حالا طرفت باید با این موضوع کنار بیاد. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم من دیشب با اسی کلی حرف زدم حتی بهش کتاب معرفی کردم تو تاپیک قبلیش هست حرفامچی بگمادعایی ندارمو ...

خب حالشو پرسیدم من چیزی نگفتم بعدم گفتم مزاحمش نمیشم اگه میخواد

واییی اینجوری نگید استرس گرفتم خب حالشو پرسیدم فقط

ولش کن

تو هی خودتو کوچیک میکنی اون فکر میکنه چه خبره

وظیفتو انجام دادی دیگه بسه سین کن هیچی نگو

خوشش بیاد خودش بیاد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
2810