2777
2789
عنوان

خانما توروخدا کمک تو گوشی شوهرم

105 بازدید | 7 پست

من دوتا اکانت ایتا دارم.یکیشو اسممو با قلب سیو کرده یکیش نوشته همسرم.البته خودم اینجور گذاشتم تو گوشیش.امروز هرچی براش عکس مبفرستادم میگفت نرسیده.بعد امشب گفتم بیار ببینم چرا نمیرسه اسممو سرچ کرد اومد دیدم بلاکم کرده!هرچی ازش پرسیدم چرا بدخلاق شد گفت دوست داشتم.بعدم دروغ گفت که آره تو پیام دادی گیر دادی منم بلاکت کردم گفتم کدوم پیام چت گوشی خودمو نشونش دادم گفت پاک کردی😐گفتم چرا دروغ چرت میبافی؟

کلا شوهرم وقتی گیر میوفته دروغ میگه

بنظرتوت چرا بلاکم کرده خیلی مسخرس دعوا هم نکردیم بعد میگم اصن چرا اون اکانتمو بلاک نکرده

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما استوری خاصی گذاشته یا هم برای ندیدن زمان بازدید

ایتا استوری نمیذارن بعدم اونیکی خطمو بلاک نکرده بود ک

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

ازت یه لحظه تو دعوا حرصش گرفته بلاکت کرده بعد یادش رفته در بیاره دعوا تو خونه منظورم

دعوا نکردیم آخه اخرین چتمون مال ۲ روز پیش

حتما استوری خاصی گذاشته یا هم برای ندیدن زمان بازدید

ایتا استوری نمیذاره لست سین هم اصلا برای هیچ کدوممون مهم نیست