2777
2789
عنوان

جن زدگی یا بدخابی ترخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا این دعانویسا که الکیه کارشون تو دعاهاشون هیچی نیس مطمئن باش😂

خداروشکر. چون برای همین ترس برادرزادم دعا گرفتیم دعانویس گفت چشم حسد خیلی رو این بچه کار کرده و به بد زده یه دعایی داد هرشب سر بازوش میبندم ولی تاثیر نداره اوایل تاثیر داشت الان نه 

تازگیا بیابونی،دشتی،کنار رودخونه ای،،جای قدیمی نرفته؟؟ایه الکرسی بخون رو اب،بده بخوره،قران بزار بالا ...

ن عزیزم جایی نرفته هروقت از خاب میپره بعدش است الکرسی و چهارقل میخونم فوت میکنم ک دیگه بیدار نشه ولی بازم بیدار میشه اصلا اعتقاد ندارم دیگه

خب بنظرتون ظبیعیه اینطوری یه ترس ساده هس یعنی؟ اینکه شب پا میشه از ترس میلرزه یا باخودش حرف میزنه می ...

اگه فک می‌کنی مشغولیت ذهنیه،،باید ذهنش آروم باشه وقتی میخواد بخوابه،،پیاده روی،ورزش،بازی توی طول روز،هم خسته ش میکنه و خواب راحت داره،هم ذهنش اروم میشه

من همیشه میگم دعانویسا دروغ گون 

حالا هست بینشون کار بلد هم ولی اکثرا شیادن 

یه دوستی داشتم همسرش بیکار بود هی گفت برم دعا بگیرم  کفتم باور نکن دروغن  از شهر خودمون رفت شهر دیگه پیش دعاتویس نامی 

دو سه ماه گذشت کار برا شوهرش پیدا نشد گفتم بابا توکل به خدا کن یه چله زیارت عاشورا یا دعای توسل بگیر از خدا بخواه بنده خر کیه 

خلاصه این چله رو گرفت و وسطاش شوهرش رفت سر یه کار خوب 

گذشت بعد یه سال خونش بودم گفتم دعایی که گرفتی داریش گفت اره تو کشو انداختمش گفتم بیارش اورد بازش کردم خداااااااشاهده یه نوشته معلوم نبود خط خطی نوشته اس چیه بعد وسطشم نوشته بود کار پیدا شود برای محمد😂😂😂😂😂😂

من همیشه میگم دعانویسا دروغ گون حالا هست بینشون کار بلد هم ولی اکثرا شیادن یه دوستی داشتم همسرش بیکا ...

ای وای 😂😂😂😵‍💫😵‍💫اره منم خیلی مشابه اینو دیدم ولی سر ماجرای برادرزادم خیلی حالت سردرگمی ترس و حس بد دارم ک با حرفای شما بهتر شدم 

ای وای 😂😂😂😵‍💫😵‍💫اره منم خیلی مشابه اینو دیدم ولی سر ماجرای برادرزادم خیلی حالت سردرگمی ترس و ...

نگران نباشین مشکل حادی نیست لطفا پدر و مادر بچه رو در جریان بزارید که این بچه حال روحیش خوب نیست بخاطر این بچه یه مشاوره برن و مشکلاتشونو حل کنن

انشالله درست میشه همچی