2777
2789

قرصمو با فاصله ی ساعت  دوباره تکرارکردم خوردم

از خواب بیدار شدم فک کردم ۶ صبه

بعد ک قرص رو خوردم دیدم ۱ هست 

دوز قبلی رو ۱۲ خورده بودم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من بفکر اینم کاش الان حامله باشم میشه توام دعا کنی مهربون❤️

ان‌شاءالله به زودی زود دامنت سبز میشه گلم نگران نباش بسپار به خدا برات درست میکنه 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرصمو با فاصله ی ساعت دوباره تکرارکردم خوردماز خواب بیدار شدم فک کردم ۶ صبهبعد ک قرص رو خوردم دیدم ...

وای، ضرر که نداره برات؟؟ 

به نظرتون این چه مرضیه ک چشمات میسوزه و گیجی اما خوابت نمیبره؟🦦

مرض مغزی که مغز لامصب نمیزاره آدم بخوابه

وایییی😂😂😂

😂😂😂😂بخدا 

ی ساعت پیش راجع به بادکنک که بجای عکس نینی پسر عکس سونیک خرید دعوا کردم زود کوتاه اومد 

سر ناهار فردا که نداره و چی بپزم گفت تخم مرغ میخورم 

سر اینکه چهار سال پیش دوستش برا زنش تاج گل خرید ولی برا من چون کرونا بود نخرید دعوا کردم عذرخواهی کرد🫥🫥

واقعا حس میکنم باید چند روزی بستری شم همسرمم از ترس جونش دائم عذرمیخواد😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشقم نامزد کرده💔

حقیقت تغییر نمیکنه !

غصه بخوری گریه کنی چی فرق میکنه؟خودتو آزار نده حیف اون قطرع های اشکت نیست؟حیفه قلبت نیست ک بخاطرش غصه مبخوری؟آدما میرن دنبال لیاقتشون ،توهم دعا کن خوشبخت بشه منم دعا میکنم تو خوشبخت بشی 

الان شاید فکر کنی دنیا ب آخر رسیده ولی همش میگذره یموت غصه میخوری بعدش بیتفاوت میشی ،فراموش نمیشه ولی حست از بین میره و ی آدم خوب سر راهت قرار میگیره و دوباره عاشق میشی🥲خوشبخت بشیی عزیزمم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
😂😂😂😂بخدا ی ساعت پیش راجع به بادکنک که بجای عکس نینی پسر عکس سونیک خرید دعوا کردم زود کوتاه اومد ...

😂😂😂😂😂وای قضیه ۴سال پیش و در اوردی ک دعوا کنی ؟مطمئن باش اگع عذر نمیخاست و دعواتون میشد بیشتر ناراحت میشدی🥲😂میفهممت عادی هستی دلت میخاد انقدر غررر بزنی تا خالی شی ولی خالی نمیشی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
حقیقت تغییر نمیکنه !غصه بخوری گریه کنی چی فرق میکنه؟خودتو آزار نده حیف اون قطرع های اشکت نیست؟حیفه ق ...

قربونت برم مرسی بابت آرامشی که بهم دادی 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

دخترم دل درد داره نمی‌خوابه🥲

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

نمیدونم باردارم هستمحالت تهوع و استرس نمیذاره بخوابم

صلوات بفرست ذکر الا بذکر الله تطمئن الا قلوب بخون

2810