بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم به عنوان یک مسلمان یک فضای محدود شخصی برای اقامه نماز و خلوت و عبادت داشتن لازمه...
اعمالی که به فرادا انجام میشه طبیعتاً تو خلوت مطلوبتره و در معرض تماشای دیگران و در معرض صحبت و سر و صدا و... تمرکز فرد رو از عبادت میگیره.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هیچ خجالتی نداره که افتخار هم داره ...هر کس با هر سلیقه ای مدلی تیپ و رفتاری حق داره عبادت کنه و به هیچکس ربطی نداره.چندبار که جلو جمع بخونی برات عادی میشه
من جلوی مادرشوهرم که حاجی خانومه و هیچ وقت نمیبخشمش نماز میخوندم باورم نمیشه هردفعه میومد جلوم وایمیستاد با انگشت نشونم میداد هرهر میخندید که وای الان سرش رو چجوری بلند میکنه وای الان چجوری رکوع خم میشه و... مراقب باش هردفعه که میری سجده جلوتر میری بعد سرت میخوره دیوار و... کلا نمیفهمیدم که چی میخونم انقدر مسخرم کردن انقدر وقت نماز عمدا همه کارهاشون رو رو دوشم مینداختن که دیگه اصلا جلوی اون شیاطین حاجی نما نماز نمیخونم.