2777
2789
عنوان

پسر متاهل

308 بازدید | 19 پست

من به پسری حس داشتم 

در واقع عاشقش بودم ...

عشق  عمیق ....💔😔

من و ایشون اشنای خانوادگی هستیم و همدیگه رو توی فروشگاهشون میدبم و گاهی هم کلام بودیم 

حرف میزد و نگاه عمیق میکرد و شوخی ریزی میکرد 

الان ازدواج کرده 

من حتما باید اون فروسگاه دوباره رفت و امد کنم 

( نگید نرو ، اونجا نرو   مفصله داستان ... حتما اونجا باید برای خرید برم )

ایشون متاهل شدن ، گاهی میخواد منو با حرفش بخندونه ولی من اصلا دوست ندارم به جز حرف های موردنیاز ، نگاه و شوخی بینمون رد وبدل بشه ...

(چون متاهل هستن و اصلا حالم بد میشه )

فکر نمیکردم در عین متاهلی بخواد باز عذر میخوام با دختر دوباره حرف بزنه ...

راهکار لطفا 🌹🙏🙏🙏🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

دیگه بهش میگن مرد متاهل

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس حسادت نداری ؟ من دیگه دارم از حرص میترکم کاش زودتر فراموشش کنم

باید بپذیریم 

پذیرفتن اینکه انتخابش نبودیم برای ازدواج 

هرکسی یه انتخابی داره ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
باید بپذیریم پذیرفتن اینکه انتخابش نبودیم برای ازدواج هرکسی یه انتخابی داره ...

خوب چرا انتخابش ما نبودیم ؟ اون دختره خونش رنگی تر از ما بود ک به عشقش برسه ولی ما نه 

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
2810