2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااااا ابالفضل. بند دلم پاریده شد 😂

البته پیراهن های شیکتری هم اگه بیشتر میگشتم پیدا میکردم شوهرم و بچم اوتقد غر زدن خسته شدیم زود برداشتمش بعدشم نین ساعتی تو اتاق پرو بودم خجالت کشیدم بگم پسند نکردم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
البته پیراهن های شیکتری هم اگه بیشتر میگشتم پیدا میکردم شوهرم و بچم اوتقد غر زدن خسته شدیم زود برداش ...

من خرداد بود رفتم لباس گرفتم الان میزارم عکسشو .1980 می‌خوایم بریم عروسی دخترعمه همسرم احساس میکنم که زیادی بازه .بخوام برم دوباره بخرم قیمتا انقد بالا رفته باشه دیگه وا ویلا 

من خرداد بود رفتم لباس گرفتم الان میزارم عکسشو .1980 می‌خوایم بریم عروسی دخترعمه همسرم احساس میکنم ک ...

بزاد عشقم نه بابا نخر منم میخواستم اونروز برم بخرم گفتم ۲ تومن کم نیست کی منو نگا میکنه اخ 

اره خیای شیکههه منم این مدلی تقریبا میخواستم با ۲۵۰۰ هم گیرم میومد امان از شوهر غر غرو منو بگو خودت پاشو برو خرید دیکه بچه و شووهرو کجا میبری

آره واقعا.. با شوهر و بچه سخته .ولی لباست شیکه . مبارکت باشه به دلخوشی بپوشی .

فدات شم همچنین شما گلم یه شالی جیزی بنداز دور شونت الکی هزینه نکن لباست خوشگله خیلیی