2777
2789

مثلا راحت بعد یکی دوسال ب عشقشون میرسن 

طرفم وضعش خوبه زندگی خوب میسازن رفاه دارن 

پیشرفت میکنن🚶

چجورییی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

شانس خاهرم شانس

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بده که اینجوری حسرت مردمو میخورین

حس بدی گرفتم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

ما عاشق نبودیم سنتی ازدواج کردیم ولی الان عاشقانه دوست داریم همو 6 ساله حدودا 

ی دخترم داریم وضع مالیم ونم ای بد نیست شکر 

به نظرم انتخاب درست 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
با یکیشون اشنایی دارم هم زرنگه هم سیاست داره

من اصلا توی پسر پیدا کردن زرنگ نبودم 

ینی هدفیم نداشتم 

از دوس پسرم خیلی راضی ام ولی انگار ب چشم همسر اینده نمیبینه منو  چون خیلی دوریم از هم 

همین 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
چقدر بده که اینجوری حسرت مردمو میخورینحس بدی گرفتم

چ ادمایی پیدا میشه اینجا😐وا

همه چی دست خداست

چقدر همه ناله میکنن بخدا به هر چی که قبول دارید همه ی آدما مشکل دارن حتی کسایی که نزدیک ترین کستونن ممکنه جوری نشون بدن که مشکلی ندارن ولی دلیل نمیشه مشکل نباشه 

ادم تن خانوادش سالم باشه تو کارتنم خوابید بخوابه به قرآن شعار نمیدم فقط خانوادم باشن من تو چادر زندگی میکنم

با عقل میرن جلو عین ما با قلب تو گوه فرو نمیرن

🤣🤣

نمیدونم چی بگم 

خودم شخصا دوس پسرمو خیلی قبول دارم با اینکه شغل نداره هم س ساله میمیرم براش  بیشتر از اینم قراره بمونم پاش 

ولی اون اندازه من  وابسته نیس

حس میکنم راحت بتونه یروز تموم کنه و به کسی دیگه فکر کنه 

2810