2777
2789

شاید بگید اشتباه کردم ک قطعا کردم و صد درصد اشتباه کروم ولی واقعا لازم بود آب پاکی رو دستم ریخته بشه چون بار اول محکم نگفت فقط گفت نه و نمیدونم و فعلا فلان و من هنوز بهش فک میکردم مث بیماری ک تو کماس و هر تکانه ای منو امیدوار می‌کرد مخصوصا ک هر روز میدیدمش و تمام کارام و رفتارام بخاطر اون بود امشب ک بهش پیام دادم اول خودمو معرفی نکردم بعد ک معرفی کردم قشنگ نشون داد ک واقعا نمیخادم ؛ و این رفتاراش سرکار فقط برای عادی جلوه دادنه ولی شبی چنان آب پاکی ریخت رو دستم ک نمیخادم من ک اون برام مررررررد ولی خیلی ضایع شدم چجوری هر روز ببینمش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرده فقط هنوز فک میکنم بد گند زدم

ابی ک ریخته جم نمیشه اصلا هم گند نزدی 

ادم ها این حق رو دارن احساسشون رو بیان کنن قرار نیس ک همه اوکی باشن ن گفتن بد نیس ک ن هم یک جوابه ناراحتی هم نداره احساستو گفتی و جواب احساسشو داده بهت تموم شد رف 

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

بمیرم برای دلت منم قبل ازدواجم کسی بود که میدونستم بهم حس داره خودمم بدم نمیومد ولی دوتامون بخاطر غرور بیجایی که داشتیم نتونستیم جلو بریم اولش من ازدواج کردم سه سال بعد من به اجبار با یکی از فامیلاشون ازدواج کرد اینو میخواستم بهت بگم ک بهترین کارو کردی ک رفتی جلو و آب پاکی رو ریختی رو دستت ما بلاتکلیف بودیم آخرشم بهش پایان دادم و الان خیلی خوشحالم ک نصیب هم نشدیم چون شوهرمو خیلی دوسش دارم 

برات زندگی سرشار از عشق آرزو میکنم گلم واینکه ی روزی پشیمون میشه اکستون و دیگ دیره💔

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
2810