2777
2789
عنوان

خاستم پیام ناشناس بفرستم براش🥺

56 بازدید | 10 پست

دلم گرفته قد هفت اسمون ...

پشبمون شدم ... تولدش بود . داشتم خررر میشدم . بعد یهو نمیدونم چی شد پشیمون شدم . بعدم هزاران بار شکر خدا رو کردم که ندادم چون دوباره درگیرش میشدم بدتر ... 

مونده به دلم.... آ غ و ش ش .... دستشو بگیرم..... دوست داشته بشم..... غبطه میخورم به حال همه اونایی که تو سن کم دوست داشته شدن و خواسته شدن و رفتن پی زندگیشون..... 

چقدر تلاش کردم برا همهههه چی . حتی برا عشق که میدونستم نباید تلاش کنم .... ولی گفتم تلاشمو کنم که سرم پیش خودم بالا باشه ....چقدر عاشق بودم.. الان یه دل شکسته برام مونده .... غبطه میخورم بحال همه . کاش خدا ازم نیگذشت الساعه مرگمو میرسوند . بسه این همه رنج و زجر و حسرت و ..... 🥺

دلم میخاست منم تو اوج جوونی با عشق دوطرفه ازدواج میکردم.... دیگه خجالت میکشم از سربار بودن................ خستم از تنهاییی ............ همه رفتن. بدون استثنا هرررکسی و که میشناختم ، زشت و زیبا و خوش تیپ و بدتیپ و پولدار و بیپول ....  خدایا خستمممممم🥺

من حسرت اون دخترایی میخورم 

توسن مناسب با پسر وضع مالی خوب با شرایط خوب ازدواج کردن و الان کنارعشقشونن ولی حالا ما داریم هنوز دنبال میگردیم

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
من حسرت اون دخترایی میخورم توسن مناسب با پسر وضع مالی خوب با شرایط خوب ازدواج کردن و الان کنارعشقشون ...

منم همین دیگه ....... همه چی به کنار . وقتی خانواده همراه و با درکی نداشته باشی ، شاغل نباشی و و و .. خیلی سخت میگذره ... کاش حداقل پول داشتم ماشبن میخریدم گاهی خودم میرفتم دور دور . هرگز نبردنمون .... حتی شادی به این کوچیکی ..... ملت زندگی میکنن نه ما ..... لبریزم از درد 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین دیگه ....... همه چی به کنار . وقتی خانواده همراه و با درکی نداشته باشی ، شاغل نباشی و و و . ...

منم میگم کاش حداقل خدا یکجوری کمبود طرف رو تو زندگیمون کمرنگ کنه و با یک چیز دل خوش خنک پر کنه اگه قرار نیست با ما باشه

منم میگم کاش حداقل خدا یکجوری کمبود طرف رو تو زندگیمون کمرنگ کنه و با یک چیز دل خوش خنک پر کنه اگه ق ...

دلم گرفته ... آدمیزاد با روابط زندست . به روابط دلخوشه .... نه دوستی نه مهر و محبتی . باورت میشه از بچگییی دلم میخاست با عشق دوطرفه تو دانشگاه ازدواج کنم؟ الان همکلاسام میبینم دوست شدن عشقو حال داشتن باهم و بعدم ازدواج . ده دوازده ساله با همن ..... و من کل این سالا فقط حسرت داشتم و کارم اشک ریختن بوده . چون تو خونواده هم هیچچچچ مهر و محبتی ندیدم هرگز . چندوقت پیش یه چی دیدم نوشته بود روزانه یک انسان سالم نیااز داره چندبار در آغوش کشیده بشه .... من تو کل عمرمم چندبار در آغوش کشیده نشدم حتی توسط هم جنس .... حتی مادرمم بزور مگه خودم برم بغلش کنم... متاسفم .... برای خودم و این زندگیم ..... چندوقت پیش همکلاسای قدیم از کنارم رد شدن با پوزخند ! باورت میشههه . چون اونا خدا براشون خاست و به خوشبختی رسبدن . من چییی . 

دلم گرفته ... آدمیزاد با روابط زندست . به روابط دلخوشه .... نه دوستی نه مهر و محبتی . باورت میشه از ...

منم مثل تو ام کلا تو خیابون راه میرم بعضی زوجا دست همو میگرن و می‌خندن و من یکعالمه غصه میخورم ک من چی کم دارم ک انقدر تنهام 

فکر نمیکردم یک روزی اینجوری کسی ک دوسش دارم بره زن  بگیره ، انقدر دل من پیشش هست ولی اصلا اون ب من فکر میکنه ؟؟؟

خدا بین بندهاش فرق میذاره 

الان مگه من چ فرقی با اون داشتم ک اون با کسی ک دوست داره تو سن مناسب ازدواج کنه ولی من حسرت اون پسر رو بخورم تازه بهش میگه تو اینستا همدم همیشگیم 

کلا حکمت خدا معلوم نیست چیه ، میگن صبر کن ، آخه تا کی صبر کنم ؟ تا کی باید حسرت بکشم ؟ کلا یکبار حس دوست داشته شدن از کسی که میخاستم دریافت کردم ؟ 

فقط دارم رابطه عاشقانه هاشون با بقیه رو میبینم 

منم مثل تو ام کلا تو خیابون راه میرم بعضی زوجا دست همو میگرن و می‌خندن و من یکعالمه غصه میخورم ک من ...

چند سالته (من واقعیتش خودم اینجا نمیگم نمیخام کسی بشناسه)

اگه دوست داشتی بگوووو 

منم کلا دو سه بار خوشم اومده تا حالا 

ولی فقط یکبارش وااااقعااااا عاااشق شدم.... انقد که نابود شدم بسکه اشک ریختم. خیلییی تلاش کردم به یه جایی برسم که با موفقیتم حداقل انتقام بگیرم ولی معلوم نی چه حکمتیه فقط میدوام..... 

چند سالته (من واقعیتش خودم اینجا نمیگم نمیخام کسی بشناسه)اگه دوست داشتی بگوووو منم کلا دو سه بار خوش ...

من ۲۲ ام ، تا حالا مجازی یکبار عاشق شدم ک اونم نشد 

ولی این اولین کسی بود ک تو دنیای واقعی عاشقش شدم 

الان هفت ماهه اصلا ندیدمش ولی همش جلو چشممه ، گاهی میگم انقدر جنتلمن با من رفتار می‌کرد معلوم نیست چقدر برای خوشحالی زنش تلاش میکنه ، اصلا اینستاگرام نوشته بود همراه و همدم همیشگیم،  خوشحالم خدا این زن رو ب من داد و خانواده دار شدم ، نمیدونم چرا انقدر سر هر کلمه اش که میخوندم من قلبم درد میگرفت ، بخاطری ک جای دختره نیستم حسودیم میشه ،کلا همه فالوورای خانومش رو که ریموت کرد و تو بیو حتی زده married , پسره کلا از هر نظر از دختره سر تر ، میگم این همه دختر زنش چ شانسی داشته ک چشمش اینو گرفته ، منم ک همیشه نفر سومم و تماشاچی 

معلومم نیست کی این پسر فراموش بشه ، اصلا فراموش میشه ؟ یعنی اصلا عاشق یکی دیگه میشم و اصلا میتونم ؟؟؟ گاهی ب خصوصیات خاصش فکر میکنم میگم نه این فراموش نمیشه فقط قرار بود آیینه دق بشه 

من ۲۲ ام ، تا حالا مجازی یکبار عاشق شدم ک اونم نشد ولی این اولین کسی بود ک تو دنیای واقعی عاشقش شدم ...

میفهممت ... ولی ببین مثه من عمرتو حروم آدما نکن.... نرو تو نخش وگرنه روح و روانت تاابد بهم میریزه . چکش نکن‌ . تمومش کن. شاغل شو اگه اطرافت کار هست . امیدوارم به عشق دوطرفه برسی ... خودمم همینطور ... الساعه ، الساعه ، الساعه 🥲

میفهممت ... ولی ببین مثه من عمرتو حروم آدما نکن.... نرو تو نخش وگرنه روح و روانت تاابد بهم میریزه . ...

دست خودم نیست ولی تلاشم رو میکنم