2777
2789
عنوان

زندگیم جهنمه نمیدونم چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 44 پست
خانوادم واقعا حمایتم میکنن ولی اگه بلایی سرشون بیاره چی 😭😭

ببین پدرت شغلش چیه فک کنم پدرت یه آدم بدبختیه همین باعث شده طرفت سوءاستفاده کنه غلط کرده مگه شهر هرته من بچه بودم هربار مامانم میخاست جدابشه بابام میگفت میکشمت فک کردی راحتتون میزارم اون مجبوره این حرفارو بزنه اما دختر جون لطفا سیاست داشته باش بهش بگو دوصت ندارم دارم اجباری باهات زندگی میکنم حالم ازت بهم میخوره همین‌رو بهش بگو تا در جریان باشه رفتارشو عوض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روم نمیشه نمیدونم چی بگم خجالت میکشم آخه تاحالا بامشاوره تماس نداشتم

دیوونه آخه رو میخاد بگو اینجوریه اینجوریه فلانه دلم برات میسوزه از همین کم روییته که این بلاها سرت میاد

ببین پدرت شغلش چیه فک کنم پدرت یه آدم بدبختیه همین باعث شده طرفت سوءاستفاده کنه غلط کرده مگه شهر هرت ...

پدرم کارگره کسی که همش زحمت میکشه تا بچه هاش تو آرامش باشن میگم بخدا میگم ازت بدم میاد همش آبجی و مامانمو فش میده اونم میگه من به خاطر رابطه جنسی و غذا و خونه و اینا میخامت رسما میگه بردمی 

دیوونه آخه رو میخاد بگو اینجوریه اینجوریه فلانه دلم برات میسوزه از همین کم روییته که این بلاها سرت م ...

دآرم دیوونه میشم تو تنهاییم همش گریه میکنم دلم برای پدر مادرم میسوزه آخه خاهرمم جدا شده 

اخه اسلحه داره آدم دیوونه ای ام هست فقط از ترسه که نمیرم اما اگه این بار دعوام بشه میرم دیگه ته خطم ...

خب ببین من میدونم شوهرت اخلاقش چجوریه من درک میکنم  هیچ کاری انجام نده که باعث بشه دیوونه بشه هر دیوونه ای بلاخره احساس داره خب با حرف رامش کن با حرف گولش بزن 

دآرم دیوونه میشم تو تنهاییم همش گریه میکنم دلم برای پدر مادرم میسوزه آخه خاهرمم جدا شده

شوهر آبجیم معتاد بود خاهرم ترکش داد اونم نه یه بار چند بار دختر بازی می‌کرد رفیق بازی می‌کرد فش میداد چند بار آبجیم مچشو با زنا گرفته بود اما شوهرم الان میگه آبجیم خرابه ج.ن.د.ه من چی بگم آخه بغض میکنم من به جز آبجیم هیچ خواهر برادری ندارم😭😭😭

پدرم کارگره کسی که همش زحمت میکشه تا بچه هاش تو آرامش باشن میگم بخدا میگم ازت بدم میاد همش آبجی و ما ...

بمیرم واست عزیزه دلم  خب ببین هیچ رابطه جنسیم باهاش برقرار نکن ببین جواب میده 

خب ببین من میدونم شوهرت اخلاقش چجوریه من درک میکنم هیچ کاری انجام نده که باعث بشه دیوونه بشه هر دیو ...

بخدا سعی کردم با عشقم عزیزم رامش کنم اما بازم خراب میشه به خانوادم همش فش میده تا یکم باهاش شوخی میکنم فش میده همش میگه گمشو گه نخور زر نزن دهنتو ببند این حرفایی تو مراحل عادی میگه

گریه نکن عزیزه دلم همه ما مشکل داریم خواهر قشنگم من خواهر ندارم توام خواهر نداشتم منو تو همسنیم میگم اگه جلوش گریه کنی مظلوم نمایی کنی یعنی دل شوهرت برات نمیسوزه؟؟

شوهر آبجیم معتاد بود خاهرم ترکش داد اونم نه یه بار چند بار دختر بازی می‌کرد رفیق بازی می‌کرد فش میدا ...

شاید باورت نشه ولی از این آدما تو زندگیم بوده شوهرم نح ولی بوده دیدم اینا مشکل دارن خودشون همه رو مث خودشون میبینن بزار فحش بده چیزی از خواهرت کم نمیشه ولش،کن

گریه نکن عزیزه دلم همه ما مشکل داریم خواهر قشنگم من خواهر ندارم توام خواهر نداشتم منو تو همسنیم میگم ...

دورت بگردم مهربون🤍🥹

دلش بسوزه؟😂😔

میگه میخای گریه کنی گمشو اونور یا میگه خفه شو،دهنتو ببند

2810