2777
2789

من ۱۳ سالگی ازدواج کردم سال ۹۹ همسرم ۲۶ سالش بود اون زمان خانوادم میخاستم مثلا بهم حق انتخاب بدن فامیل پدرم بود قبلا ازدواج کرده بود اما من خبر نداشتم کلی هم دوس دختر رنگارنگ داشت ۱هفته نامزد بودیم سر خرید عقد سر یه کفش نزدیک بود باهام دعواش بشه ولی بچه بودم کم عقل بود گریم گرفت اما بعد یادم رفت ۳سال عقد کرده بودم خیلی سخت گذشت خیلی سخت گیر بود گوشیمو گرفت رمز گوشیشم بهم نمی‌گفت فقط گاهی تو گوشیش بودم که خدایی چیزی هم ندیدم خیلی بد دهنه ۲بار هم زدم همش فش میده چه الان یه قبلا سر خونه تکونی رمش رو پیدا کردم توش پر عکس از دوس دختراش و چیزای خیلی فجیح تر بو. که خودتون فکرشو کنید دیگه مادرش مریضه ۳سال هما کاراشو کردم غذا ظرف گرد گیری جارو گاز هود طی همه کار حتی خونه تکونی ابجیشم همش اون جا بود باید جلو اونم میزاشتم بازم گفتم جهنم خیلی بد دله نمیزاره تنها برم بیرون گفتم جهنم نمیرم با پدر و مادرم نمیزاره فقط خودش اونم گاهی میبرم وضعیت مالیشم متوسطه نه پولدار نه فقیر نسبتا ضعیفه بازم راضیم همش قر میزنه من تازه عروسی کردم البته چه عروسی ای😮‍💨

جنش عقدم تو خونه بود عروسی هم اصلا نداشتم 

خیلی اذیت میشم گاهی ازش حالم بهم میخوره دعا میکنم بمیره دیگه نبینمش ازش بدم میاد خستم کرده😭😭😭

خانوادم ماهی ۱بار بعد از ظهر ۲ یا۳ ساعت میشینن میرن منم ماهی یه بار ۳یا۴ ساعت میرم اونجا یعنی سر جمع ماهی ۲بار میبینمشون یه بار سر این که کتکم زد رفتم خونه بابان ولی دوباره برگشتم ولی خسته شدم بابا من جوونم دوس دارم بگردم تفریح کنم اما اون این چیزا رو نمیفهمه من تازه ۱۷ سالمه دلم زندگی میخاد جوونی میخاد 

نه میزاره خونه فامیلامون برم نه میزاره عروسیشون برم نه دعوتمون میکنن میاد میگه بدم میاد ازشون اصلا شعور و فرنگ نداره

ببخشید طولانی شد آخه نیاز به راهنمایی دارم

حق داری عزیزم فعلا بچه دار نشو

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ط تازه ۱۷ سالته یعنی از من یسال کوچیکترین من تازه دارم زبان میخونم برم المان آخه چرا ازدواج کردی چه آدم کصکشیه به نظرم اگه خانوادت پشتتن برو خونه بابات یا داخل بترسونش تا رفتارشو عوض کنه اگه نکرد برا همیشه طلاق بگیر  تازه ۱۷ سالته عزیزم ما یکبار بیشتر زندگی نمی‌کنیم همون یبارم حیفه با همچین آدمی تموم بشه حروم بشه از کجا معلوم خودش با دوصدختراش همه گوهی نمیخوره بعد رفتاره بدشم با توعه ببین دختر ط اگه الانم طلاق بگیری ۵ سالم برا خودت کار کنی یه آدم با لیاقت میاد طرفت تازهواونوقت ۲۲ سالته خوشبخت میشی

نه همش خونه اگه بفهمه میکشم

تلفنی هم نمیتونی ؟اگر در این حد هست بدیاش که ولش کن برو ،یه قهر طولانی مدت و سفت و سخت و بیان خواسته هات ،اگر مایل به شنیدن و تغییر سبک زندگی بود که بهتر

اگر نبود جدا شو،،مگه کشکه تهدید کنه

تلفنی هم نمیتونی ؟اگر در این حد هست بدیاش که ولش کن برو ،یه قهر طولانی مدت و سفت و سخت و بیان خواسته ...

اخه اسلحه داره آدم دیوونه ای ام هست فقط از ترسه که نمیرم اما اگه این بار دعوام بشه میرم دیگه ته خطم 😭😭

2810