2777
2789

براش لباس دوختم حتی همه کار خودم کردم 

تحویل رفتم اندازه رفتم براش زدم 

دوروز پیش لباسشو تحویل دادم 

پیام داده شوهرم میگه تخفیف بده 

منم کم کردم ولی هنوز پولو نریخته 

چجوری بهش یادآوری کنم من پولمو می‌خوام لازم دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا پول نریخته لباس چرا دادی😑

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بهش پیام بده وشماره کارتت روبفرست بگو ممنون لازم دارم

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍

یک روز دیگه صبرکن نداد

بگو

مثلا قسط دارم اجاره دارم،یاجنس بایدبخرم تاظهرپولو واریزکنیدلطفا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
شریک ندارم نه این پیام نمیشه شمار کارتمم دوروز پیش فرستادم

بگو پیام واریزنیومده

شماواریز کردی؟ من بنویسم که دادی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من یه سری محصول پوستی همکارم برام آورد بزوووور گذاشت تو کیفم گف باید بخری و همه خریدن فقط تو موندی و...

منم توی رودرواسی گفتم باشه فقط پولش رو چند روز دیگه میتونم بدم گف اشکال نداره ،فرداش پیام زد شماره کارت با احترام هدف ما جلب رضایت شماست 🌹 

😐😐😐😐😐 حالا بزور داده بود دیگه این تیکه آخرش چی بود