2777
2789
عنوان

یاد حرف مادرشوهرم افتادم🤣🤣🤣

424 بازدید | 26 پست

نمی‌دونم چرا بی‌خوابی زده به سرم و یاد قدیما کردم 

یادمه دوران عقد مادر شوهرم گفت

اگه سجاد تو رو بزنه تو چیکار می‌کنی؟!

بهش گفتم معلومه... جرأت داره بزنه که من بدتر بزنمش

مگه من توسری خورم که واستم منو بزنه

آخه زن گنده اینم سواله که پرسیدی 😑😅

چرا باید الان یاد این بیفتم 

دلم واقعا واسه ش تنگ شد🫂 مخصوصاً واسه قرمه سبزی هاش...

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

فوت شده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنیکه خر 

جدا شدی ؟

کمر من خیلی درد میکنه دوتا مهره هام دیسک داره امروز به سختی بلند میشدم و میشستم بچه کوچیکم دارم مادرشوهرم یهو برگشت گفت من کمرت درد میکنه به بابات بگو ببرت دکتر دیگه 🫤 والا من نمیدونم شوهر چلغوزم پس به چه درد میخوره تا حالا منو دکتر نبرده 🫤

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
😂😂

عزیزم🥲همونی هستی که تازه عروس بودی دوقلو باردار شده بودی تیتر بتات بالا بود ؟

رفتم تاپیکاتو نگا کردم مطمین بشم 

چرا سقط شدن😔

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

2810