2777
2789

عزیزم💔منم همینطور 

بشدت باید درس بخونم و ول کردم 

کل زندگیم و اینده ام ب همین بسته اس 

اما نمیدونم چمه نا امید و درمونده شدم دو س روز

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم💔منم همینطور بشدت باید درس بخونم و ول کردم کل زندگیم و اینده ام ب همین بسته اس اما نمیدونم چمه ...

🥲💔

وقتی اینجوری غمگینی بزار کنار تا مغز و افکارتو جمع و جور کنی ...یکم استراحت کن :)

امیدوارم خوب شی

🥲💔وقتی اینجوری غمگینی بزار کنار تا مغز و افکارتو جمع و جور کنی ...یکم استراحت کن :)امیدوارم خوب شی

مرسی عزیزم  امیدوارمم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
چرااا🥲💔

حوصلم پوکیده ... البته من مجردما😂 ولی در کل امروز بیرون نرفتم به همونه

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
اهان ...همین که شکست عشقی نخوردی باز خوبه 😅🤌🏻

نه سینگلم 🥴

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
2810