2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بی عقلی منم همین مدل دیدم .

دقیقا توی روستای ماهم طرف دوتا بچه ها جوون داشت یکی رو توی تصادف از دست داد یکی هم به همین خاطر خودکشی کرد . خدا همشونو بیامرزه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

همسایه قرص برنج خوذد  نمیدونم شاید بخاطر پول 

فامیل شوهر یک دختر نمیدونم چرا

یک پسر از فامیل شوهر بخاطر یک دختر قرص خورد

فامیل خودمون خیلی سال پیش بخاطر اینکه خانوادش نذاشنن طلاق بگیره

یکی از برادرهای همکار داداشم با قرص اونم به تازگی هنوز دو هفته نشده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بله همسایمون دختر ۱۴ سالهخودشو از طبقه ۳ پرت کرد تو حیاط کل حیاط و دیوارا شده بود خون بسیار صحنه وحش ...

حالم خراب شد .... لعنت به همچین پدر و مادری . چرا بچه میارن چرا اونم تو بدبختی شریک می کنن . دنیای کثافت 

معجزه شکر گزاری

از پارسال تا الان چند نفر از همسایه و آشنا متاسفانه 

یکیش داداش زندایی شوهرم ۱۶سالش بود بخاطر بحث با پدرش خودشو دار زد باباش عصبی شده شدید دارو مصرف می‌کنه 

۳ تا پسر هم از همسایه های خونه مادرم با فاصله یکی دو کوچه هر ۳با فاصله چند ماه از هم یکی ۲۴بود تازه داماد یکیش هم ۲۱ بود قهرمان  تکواندو یکیش هم ماه پیش ۲۰ساله

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
مرد مسن این‌همه چالش گذرونده چطور این براش سخت بوده

قصد ترسوندن خانوادشو داشته مثل اینکه دفعه ی اولش هم نبوده 

خانواده‌اش مهمونی بودن 

این با اونا نرفته 

طناب دار حاضر کرده بوده که تا اونا اومدن این خودشو دار بزنه و اونا نجاتش بدن 

از قضا پسر کوچیکش میاد اینم صدای در رو می‌شنوه فکر می‌کنه خانوادش اومدن می‌ره خودشو دار میزنه ولی پسرش از دم حیاط برمیگرده و 😔

آخرشب که اومدن با جنازش رو به رو شدن

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
از پارسال تا الان چند نفر از همسایه و آشنا متاسفانه یکیش داداش زندایی شوهرم ۱۶سالش بود بخاطر بحث با ...

یکی هم از کارگر های شوهرم بود پسر ۱۶ساله که از شهرستان اومده بود اینجا کار میکرد و خونه مادر بزرگش میموند با قرص برنج خودکشی کرد رفت خواستگاری یه دختره ندادن بهش 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
قصد ترسوندن خانوادشو داشته مثل اینکه دفعه ی اولش هم نبوده خانواده‌اش مهمونی بودن این با اونا نرفته ط ...

خودش که فوت کرد بعد کی اینارو تعریف کرده ؟ از دوربین دیدن ؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
2810