2777
2789
عنوان

از کدوم بلاگر بدت میاد🤕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 105 پست

از اکثرشون

ولی اینا بیشتر

اون دختره فرشته

خواهرش وای اه تف

نگین کدیور

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

راستی تاپیک نامه به فرشته هات ترکیده؟

وای ترکیدد؟دو نفر داشتن سر عقاید هن دعوا میکرون گفتم دعوا نکنید الان میترکه حیفه نتیجه دیده بودن تا ۲۰ و خورده ای صفحه جلو رفته بود...

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همشون

بیشتر از همه ابیر و مبینا دندونی و ایسان همون بد دهنه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

هیچ کدوم خواهرمم چند تاشونو فالو داشت اینقدر گفتم تا انفالو کرد واقعا چرا باید ی عده ک بچه هاشونو کردن کودک کار و خونه و  زندگی و زناشویی ک معلوم نیست پشت گوشی چطوریه رو مدام میکوبن تو سر بقیه و باعث دلسردی ی سری ساده لوح شدن رو معروف کنیم و باعث در آمد زایی شون بشیم؟

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

از اکثریت بدم میاد یکم هست دختره ترکی حرف میزنه. من خودم ترکم ولی اون یجوری حرف میزنه از خودم بیزار میشم 😂 نمی‌دونم اسمش چیه . کوثر مامی هم اولاش قشنگ بود ولی یکی دوساله دیگه مسخره شده احساس میکنم خیلی زیادی پز میده .

اون ملیکا دندونی و اینام که چرتن . ولی احساس می کنم که تو این بلاگرا باز این سیسی بهتره اگه استوری سفر یا چیزی می‌زاره آدم حالش خوب میشه .. با اینکه می‌تونه بیشتر پز بده .

از سید علی و زنش و ننم جانی هم بدم میاد

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

از اکثرشونولی اینا بیشتراون دختره فرشتهخواهرش وای اه تفنگین کدیور

من ک دنبال نمیکنم ولی یوقتایی تو اکسپلور میبینم چه دارمدی دارن اینا چه ویلایی خریدن اخه😐ما تو آرزوی ی خونه ۵۰ متری موندیم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
هیچ کدوم خواهرمم چند تاشونو فالو داشت اینقدر گفتم تا انفالو کرد واقعا چرا باید ی عده ک بچه هاشونو کر ...

دقیقا

با پول بقیه چقدر وسیله خریدن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من ک دنبال نمیکنم ولی یوقتایی تو اکسپلور میبینم چه دارمدی دارن اینا چه ویلایی خریدن اخه😐ما تو آرزوی ...

منم ندارم

بیکارم مگه

۴تا آشغالن

فقط با قرفر پولدار شدن

2810