2777
2789
عنوان

دیشب خواب شیطان رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 45 پست
رفع شد طلسم تون ؟؟؟ . من جدیدا باز طلسم شدم ،، سه هفته س ک دارم پخش میکنم ببقره ،، خیلی افکار منفی م ...

فکر کنم...در حال درمانم ..خدا کنه حل بشه...م زندگیم مختل میکننن...از حسادت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گاهی میخوندم گاهی صوت...

من حس سبکی میکنم کلا قران تو خونه پخش میکنم 

مشگلات معمول که همیشه تو زندگیمون هست 

نمیدونم طلسمه یا چی اما برا ارامشش پخش میکنم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
رفع شد طلسم تون ؟؟؟ . من جدیدا باز طلسم شدم ،، سه هفته س ک دارم پخش میکنم ببقره ،، خیلی افکار منفی م ...

دقیق از روزی ک شوع کردم ..عالم گفت فلان روز طلسم شدی...گفتم وای مد اون روز دعا خوندم ت دلم...بعد فهمیدم اره ایمجپره..تازه ب نیت مامانم میخوندم افتاد روم.

بله متوجه لباسش شدم قبل از گفتنتون 

عزیزم اینو بهت بگم که حتی در قالب بچه هم میتونه ظاهر بشه حتی در قالب یه پیام در نی نی سایت  یا پیام رسان دیگه یا یک آدم رهگذر 

خدا لعنت کنه شیطان رو خیلی خیلی حیله گره 

وای وای به خدا پناه میبرم از دست شیطان 

میدونی که انداختن حسرت گذشته و ترس از آینده هم دسیسه دیگشه که منو خیلی از این طریق ضربه میزنه 

به بقره خوندن ادامه بدید برکت میاد به خونتون 

یه چیز دیگه حدیت کسا و چهار قل خوندن و ایه الکرسی  در خانه و دود اسپند در عصر سه شنبه و عصر جمعه هست 

راه ورود شیطان بسته میشه و فرشته ها میتونن به خونتون ورود کنن و برکت بیارن براتون 

فکر کنم...در حال درمانم ..خدا کنه حل بشه...م زندگیم مختل میکننن...از حسادت...

الهی تیکه تیکه بشه هر کسی دنبال طلسم بقیه س.... من ی دشمن دارم ک واقعا مرض داره ،، من کار بااون ندارم ، اون مدااام طلسم و جادو میگیره زندگیم خراب بشه . هیچی هم بهش نمیرسه ها ! ی پیر زن عوضی از اقوام دور ک هیچ صنمی با ما ندارع جز مرض

بله متوجه لباسش شدم قبل از گفتنتون عزیزم اینو بهت بگم که حتی در قالب بچه هم میتونه ظاهر بشه حتی در ق ...

اره شیطان هر فکر و انرزی منفیه همه هم داریم تو زندگیامون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بله متوجه لباسش شدم قبل از گفتنتون عزیزم اینو بهت بگم که حتی در قالب بچه هم میتونه ظاهر بشه حتی در ق ...

ببخشید بنظر شما اینکه من مدام افکار منفی میاد سراغم. یا اتفاقی ک نیافتاده رو فکر میکنم افتاده ، ی جورایی دید منفی و بدبینی پیدا کردم ، از نقشه های شیطانه ؟؟ . اینم بگم ک برازندگی زناشویی من طلسم میگیره یک نفر مدام 

اگ اینجوره من خودم شیطانک خخ

خوب گاهی خودمون مجوز ورود میدیم بهش 

مثل نگاه کردن و گوش کردن هر فیلم و اهنگی میگه

با کارهایی که خدا گفته دوری کنید 

ببخشید بنظر شما اینکه من مدام افکار منفی میاد سراغم. یا اتفاقی ک نیافتاده رو فکر میکنم افتاده ، ی جو ...

بله عزیزم شیطان دشمن قسم خودمون که با مدام از همه طرف حمله میکنه بهمون 

یکیش هم همین افکار منفی ترس اظطراب کفر گفتن و نا امید کردن ما هست 

اگر خودتو به خدا نزدیکتر کنی و اینهایی که گفتم انجام بدی راه ورود هر شری و طلسمی و شیاطین و اجنه رو میبندی 

پاک نگه داشتن خانه از نجاستها مثل لباسی فرشی پتویی نجس نباشه  و غسل کردن و نماز خوندن 

دوری از شراب خواری  

عالمی میگفت شیطان عاشق چیزهای نجس هست و راه ورودش به خونه همین نجاستهاست 

میگفت که سگ تو محیط داخل خونه نگهداری نکنید شیطان عاشق سگ هست 

خوندن آیه الکرسی  

خوندن قران خصوصا سوره بقره و چهار قل 

دود اسپند عصر سه شنبه و عصر جمعه 

حدیث کسا هم عالیه 

اینطوری با خروج منفیها و ورود پاکیها و توکل به خدا هم شیاطین و اجنه از خانه و زندگی دور میشه هم راه ورود فرشته ها برای آوردن برکت به زندگی و رفع مشکلات و اجابت دعا زیاد میشه همینطور سنگینیه و چشم زخم و سحر رو از بین میبره 

البته نکته دیگه هم هست  که اون مال و نان حلال هست باید رعایت بشه خدایی نکرده اگر  مال حرامی آدم تو زندگیش بود شیطان همه جا بهش غلبه میکنه و ضررش فقط به خوده آدم و خانوادش هست  

بله عزیزم شیطان دشمن قسم خودمون که با مدام از همه طرف حمله میکنه بهمون یکیش هم همین افکار منفی ترس ا ...

ممنونم خیر بینی . من خیلی رعایت میکنم ، ن آهنگ تو خونه ما پخش میشه ، ن ماهواره ای هست ، ن آدم ناجور میاد داخل ، ن شراب و دود و چیزی ،، ن حیوانی بجز ماهی ..... قرآن هم هرروز میخونم و پخش میکنم . باز هم طلسم های بدی برام میگیرن و تاثیر میذارع رو زندگیمون . 

2810