2777
2789
عنوان

دیشب خواب شیطان رو دیدم

226 بازدید | 45 پست

خواب دییدم  یه پیرمرد زشت با صورت سرخ و شاخ یه جایی نشسته  واسه نردم نسخه و دعا میده از اونور مردم ساده هی پرستشش میکنند بهش سجده میکردن 

یکی به من گفت برو کار تو هم راه بندازه نزدیک شدم ترسیدم  هی چهار قل خوندم سوره ها اولو خوندم هیچی نشد 

تن صدامو بالا بردم با قدرت خوندم و به سوره اخر رسیدم یهو همشون ناپدید شدن هم شیطان هم اون ادما که پرستشش میکردن 

معنی خوابم چیه؟شیطان یه لباس خاص نتنش بود خیلی به فکر منو فرو برد نمیشه هم اینجا بگم میترکم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

راستی مدتیه صوره بقره رو تو خونه پخش میکنم ربطی داره به نظرتون؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط سمت دعانویسا نرو

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
طلسم نشدی ؟؟؟ . من وقتایی ک‌ تحت تاثیر طلسم هستم اینجوری خواب میبینم

چه میدونم  معنیش این نیست با خوندن چهارقل هرچی خست از بین میره؟

راستی مدتیه صوره بقره رو تو خونه پخش میکنم ربطی داره به نظرتون؟

صد و بیست درصد ..... شک نکن . منم پخش میکنم ،، فورا روز های اول چله بقره ،، خواب اجنه و شیطان و .... میبینم 

صد و بیست درصد ..... شک نکن . منم پخش میکنم ،، فورا روز های اول چله بقره ،، خواب اجنه و شیطان و .... ...

وای ترسیدم 

راستش تقریبا ۲۰ روزه پخش کردمدیروز یادم رفت پخش کنم اینخوابو دیدم 

2810