2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمی‌کردم یه روزی به این مرحله برسم که دلم نیاد پدر و مادرم رو ببخشم 😞

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

چون وقتی نوجون بودم و همش تو خونه بودم 

ن خرجی میکردم ن گشت و گزاری ن کار بدی 

بهم گفت ج.ن‌.ده

راستی محجبه و مقید هم بودم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
دوسشدارمولی خیلی مادرمو ازار میده دلم صاف نمیشه باهاشا وقت ک یادمه مادرم فقط عذاب کشیده

منم قبلا که عقلم کامل نشده بود دوسش داشتم ولی الان فهمیدم دیگه لایق دوست داشتن نیست ، مادر منم خیلی اذیت میکنه بمیرم براش

هیچوقت پدرم رو نمیبخشم

اکثر تروماهام بخاطر اونه

دعواهایی که تو خونه راه مینداخت، باعث شده بود من بچه ۷ ساله لکنت زبون بگیرم و و و.....

حتی الانم که سکته مغزی کرده و یک‌طرف بدنش درست کار نمیکنه بازم یه جور با زبونش اذیتمون میکنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

فکر نمی‌کردم یه روزی به این مرحله برسم که دلم نیاد پدر و مادرم رو ببخشم 😞

چرا؟ منم خیلی از این موضوع ناراحتم که چرا باید پدرم رو نبخشم کاش میدونست داره چیکار میکنه

چون وقتی نوجون بودم و همش تو خونه بودم ن خرجی میکردم ن گشت و گزاری ن کار بدی بهم گفت ج.ن‌.دهراستی مح ...

هی خواهر هرچقدر ادم پاک تر و مودب تری باشیم از نظرشون دختر خیلی کثیفی هستیم

هی خواهر هرچقدر ادم پاک تر و مودب تری باشیم از نظرشون دختر خیلی کثیفی هستیم

اره واقعا 

کلا دختر دوس نداره خیلی بدش میومد ازم 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
چرا؟ منم خیلی از این موضوع ناراحتم که چرا باید پدرم رو نبخشم کاش میدونست داره چیکار میکنه

دنیا و اخرتم رو خراب کردن 

هنوز نفهمیدن با روح و روان جسمم چکار کردن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

منننن هممونو روانی کرده و  میکنه

خداازش نگذره ....تمام مشکلاتم از بچگی وتابه الان زیر سر همین مردیه ک فقط بلد بود بچه بسازه!

متنفرم از روزی ک بخام ازدواج کنم واون بخاد اجازه بده چون مامانم منو بزرگ کرد نه اون

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
منننن هممونو روانی کرده و میکنهخداازش نگذره ....تمام مشکلاتم از بچگی وتابه الان زیر سر همین مردیه ک ...

منم اگه پدرم یه ادم دیگه ای بود ادم خیلی شادتری بودم زیر سایش دلم ازدواج نمیخواد و ازش میترسم

2810