2777
2789

مبارکه

کیک کو

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا.. مگه قبلا پیام تبریک میداد سایت؟ خودم کاملا اتفاقی فهمیدم

اره گلم پیام میدادمثلا عضویت شما یک ساله شد تبریک واینا 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اسم کاربری اکانت قبلیم اسم دخترم بود ولی اصلا بچه ای نداشتم یکسال بعدش دقیقا همونروز ک ازاتاق عمل اومدم بیرون سال 97 بود نوشته بود ...... عزیز تولد یکسالگیتان مبارک حالا من تازه ازاتاق عمل بودم یکم منگ بودم میگفتم اینا کین هنوز شناسنامه نگرفتم میدونن میخوام اسمشو چی بزارم😂😂 همش بهش فکر میکردم بعد یکی دوروز فهمیدم جریان چی بوده

اره گلم پیام میدادمثلا عضویت شما یک ساله شد تبریک واینا

من یکی دو سال اخیر یادم نمیاد پیام داده باشه 

فکر کنم جدیدا نمیدن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من یکی دو سال اخیر یادم نمیاد پیام داده باشه فکر کنم جدیدا نمیدن

واسه من ک همین پارسال پیام دادن ولی امسال هنوز نشده وقتم اخه همین پارسالم توسایت نصفی هامیگفتن پیام‌میاد نصفی هامیگفتن نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه من ک همین پارسال پیام دادن ولی امسال هنوز نشده وقتم اخه همین پارسالم توسایت نصفی هامیگفتن پیام‌ ...

نمیدونم دقیق یادم نیست 

امسال رو که مطمعنم نیومد چون چند ماه گذشته 

ولی پارسالم تا اونجایی که یادمه نیومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد جالب اینو نمیدونستمبا این ک چیز مهمی نبود ولی یه لحظه خوشحال شدم تاریخ عضویتمو دیدم😀

تولد دوسالگی کاربریت مبارک 

الهی ۱۲۰ ساله بشه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد جالب اینو نمیدونستمبا این ک چیز مهمی نبود ولی یه لحظه خوشحال شدم تاریخ عضویتمو دیدم😀

اره من باخط خودم تعلیق شدم باخط شوهرم عضوم البته میدونه بعدپارسال ازسرکارک اومد گفت این چی چی سایته پیام تبریک داده انقدرخندیدم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810