2777
2789

نامه ای به بابام 

سلام ، خوبی یا نه برام مهم نیست ولی تظاهر زیاد میکنم که حالت برام خیلیییی مهمه 

خواستم بگم چقدر ازت بیزارم البته خودتم میدونی چون تو دعوا و کتک خوردن ازت ، واقعیت رو بارها بارها گفتم چقدر عذابم دادی کی میشه نباشی نفس راحت بکشم

ادعای حلال خوری و مومن بودن داری ولی به حرام ناخنک میزنی خودتو گول میزنی که حق تو خیلی بیشتر از این حرفاست

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

وقتی کرونا شد فکر کردی برای نجات از مسیولیتهای زندگی ،کرونا بهترین فرصته برای مردن ، از عمد ماسک نزدی و لجبازی کردی تابلوبازی درآوردی گفتی که بهتر همه بریم اونور ! 

ای مرد جهنمی به خاطر حرف مردم زنده ای و انجام وظیفه می‌کنی ازت بیزارم از تو و اون زنت که چقدر شبیه همید و حیف من .فقط خدا می‌دونه چقدر عذاب کشیدم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بابات کجاس براش نامه نوشتی

بقیه بالاها کجا هستند ؟

حالا بابات کجاس براش نامه نوشتی

بقیه باباها