2777
2789
عنوان

جواب مثبت میدی یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
آره حیفه خیلی پسر خوبیه

خدایی قیافش بدم نیست

نمیدونم خودت چقدر خوشگلی،یا چقدر شرایط زندگیت ازش بالاتره،ولی این آدم برای خیلیا ایده آله

دیگه از مردی ک کلی سختی کشیده کار کرده تا به همه چی رسیده کسی توقع سیکس پک و زاویه فک و ...نداره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ جوره قیافش ب دلم نمیشینه ولی اخلاقش خوبه نمیدونم چ کنم

پس بیخیال شو چون مث غوره میفته به جونت و همیشه مقایسه میکنی 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
وا بیچاره مگه چشه قیافش.یه کم بزرگ بشید.

نه چیزیش نیست بنده خدا

مسخره که نکردم

شبیه اشنامونه

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

بنده خدا قیافه اش بد نیست که 

یکم بینیشون بزرگه شاید عمل کرد بعدا 

ولی با چیزی که اطرافمون دیدیم مردایی که قیافه های معمولی دارن یا حتی قشنگ نیستن در عوض پولدار خوش اخلاقن عاشق زناشونن 

شرایط خودم خوب نیس وضعیت مالی خانوادگیمون افتضاحه ولی قیافم خوبه دانشجوام همین

عزیرم ربطی به شرایط نداره میخوای ازدواج کنی همین یک ماه پیش یه تاپیکی بود دایی دختره نمایشگاه ماشین خارجی داشت عاشق یه دختر شده بود یه فرش هم نداشتن مکتب مینداختن البته من میگم قصدم مسخره کردن اون دختر نیست همه چی به شانسه خب شاید اوضاع مالی پدرشون خوب نیست همه هم نباید که همه چی تموم باشن 

راست میگه یکی از دوستای منم داره ازدواج میکنه ولی فقط فکر و ذکرش پیش پسرای خوشگل مونده

وقتی با قیافه آدم کنار نمیای باهاش ازدواج نکن نه خودتو بیچاره کن نه اون بدبختو چه کاریه آخه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
وقتی با قیافه آدم کنار نمیای باهاش ازدواج نکن نه خودتو بیچاره کن نه اون بدبختو چه کاریه آخه

اره من چیزی به دوستم نمیگم حرف تو کلش نمیره خیلی وقته چیزی در این مورد بهش نگفتم منظور من استارت هم هست دو روز بعد از این ازدواج فکر به سرش نزنه

2810