تفاوت سنی ۷ سال خانواده داره چهار تا برادر دوتا خواهر داره و پدر مادرش پیرن خونه ی واحد سه خواب جای خوب داره ماشین داره کارش آزاده تراکتور دارن و کرایه ميدن و یدونه ون داره داده اجاره خانوادش خیلی منو دوست دارن و خودشم خیلی خوشش اومده و عاشقه اینطوری نشون میده و خیلی خوش اخلاق بوده تا اینجا ک خودشو نشون داده پسر مهربونیه ولی قیافه نداره شما باشید نسبت ب این شرایط جواب مثبت میدید یا منفی عکس میذارم
نمیدونم خودت چقدر خوشگلی،یا چقدر شرایط زندگیت ازش بالاتره،ولی این آدم برای خیلیا ایده آله
دیگه از مردی ک کلی سختی کشیده کار کرده تا به همه چی رسیده کسی توقع سیکس پک و زاویه فک و ...نداره
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرایط خودم خوب نیس وضعیت مالی خانوادگیمون افتضاحه ولی قیافم خوبه دانشجوام همین
عزیرم ربطی به شرایط نداره میخوای ازدواج کنی همین یک ماه پیش یه تاپیکی بود دایی دختره نمایشگاه ماشین خارجی داشت عاشق یه دختر شده بود یه فرش هم نداشتن مکتب مینداختن البته من میگم قصدم مسخره کردن اون دختر نیست همه چی به شانسه خب شاید اوضاع مالی پدرشون خوب نیست همه هم نباید که همه چی تموم باشن