2777
2789

همسرم همش درگیری دعوا سختی کار ب محض رسیدن  کفش درنیاورده میگه میگه  تا من دق کنم هزاربار گفتم نگو دیگه من ناامیدمیشم استرس مگیرم ۱۰ سال زندگی یکبار ارزو دارم هیچی نگه وقتی میاد یک روز بدون استرس بگذرونم چندبار کارشو عوض کرده میگم اندفعه راحت میشم باز نه همون اش همون کاسه ب خاطر این روزی صدبار خودم لعنت میکنم که ازدواج کردم از لحاظ دیگه باهاش مشکل خاص ندارم اخلاقش خوبه ارومه  ولی این موضوع برام کابوس شده خیلی وحشتنلک استرس گرفتم  نمیدونم چرا درک نمیکن گناه من چیه  این همه ناله میکنی حق من از این زندگی چی بود 

اینکه میگی چندبار کار عوض کرده تومحیط همشون هم مشکل داشته دیگه تقصیر محیط کاری نیس باید تو اخلاق و ش ...

نمیدونم اخلاقش خوبه زورگو هم نیست ارومه اما نمیدونم چرا تو کارش با کسی سازش نمیشه همیشه گفته اونا اذیت میکنن  فکر میکنم هم رنگ جماعت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم اخلاقش خوبه زورگو هم نیست ارومه اما نمیدونم چرا تو کارش با کسی سازش نمیشه همیشه گفته اونا اذ ...

منم قبلا اینجور بودم واقعا کاری به کسی نداشتم ولی واکنشام خیلی زیاد بود به کارهای همکارام منم آرومم ولی تحمل بیشعوری و کم کاری همکارام رو نداشتم و عصبی میشدم ی مدت سرکار نرفتم رو خودم و ظرفیتم کار کردم الان بهتر شدم، همسرتون نمیتونه نره سرکار ولی راضیش کن با ی مشاور یا روانکاو صحبت کنه خیلی تاثیر داره