2777
2789
عنوان

مامانای که بچه هاشون غیرانتفاعی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست

هر کاری کنی دولتی و غیردولتی نداره فرق گذاشتن همیشه هست تو محیط 

من به پسرم یاد دادم لازم نیست همه دوستت داشته باشن و نیازی به تایید دیگران نداری ولی از حق نگذریم منم خیلیییی ناراحت میشم اگر معلم فرق بزاره خیلی حس بدیه اگه مشخص باشه من حتما میرم برای صحبت با معلم 

سال پیش معلم ورزششون فقط به دو سه نفر اهمیت میداد بقییه رو ول کرده بود

مامانای زبون دارمون من جمله خودم اول همین سال رفتیم اعتراض کردیم که سال گذشته چجور گذشت امسال خیلی بهتر شده رفتارش 

معلم دخترم یا از هیچ کس نمیزاره یا کار همه ی بچه ها رو تو گروه میزاره، شما به معلمش تذکر بدین شاید ...

پسرم گروه رو دنبال نمیکنه خودم نشونش نمیدم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید اون چند نفر خیلی فعالند و شاگرد اول هستن ویا مادراشون جز انجمن هستن و...... خیلی چیزای دیگه ک باعث‌میشه بچه تو چشم معلم و مدیر باشه ،دختر منم غیرانتفاعی هست اما اینجوری نیست خانومشون اصلان

مهم نباشه اصلان همین ک پسرت قشنگ درس بخونه و ادامه بده کافیه

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

پسرم گروه رو دنبال نمیکنه خودم نشونش نمیدم

نکنه ولی همچین حقی نداره حتما به معلمش بگو ، چه فرقی بین بچه شما و بچه های دیگه هست ؟ همتون یه جور شهریه پرداخت میکنین دیگه حق نداره تبعیض قائل شه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
هر کاری کنی دولتی و غیردولتی نداره فرق گذاشتن همیشه هست تو محیط من به پسرم یاد دادم لازم نیست همه دو ...

آخه پسرم راضیه میگه مامان معلم من رو دستیار خودش کرده بخاطر اون هیچی نمیگم اگر پسرم راضی نباشه که میرم سرشون شاید توی گروه بخوان خانواده های حساس رو راضی نگهدارند نمیدونم واقعا

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
عزیزم شاید اون چند نفر خیلی فعالند و شاگرد اول هستن ویا مادراشون جز انجمن هستن و...... خیلی چیزای دی ...

آره شاید هم درسشون خیلی خوب باشه واقعیت من که نوی کلاس نیستم ببینم چه خبره

خب پس برای منم مهم نباشه

یک بار وسط فیلم اومد از بیرون کلاس معلم فرستاده بودش دفتر چیزی بیاره بعد یکی از مادرها میگفت نظم کلاس رو بهم زده همش معلم تذکر میده بشین ساکت باش نکن بهش گفتم فیلم رو بفرست نتونست از همون جا به معلمش گفتم پسر من نباشه تو فیلم‌ها راحت ....

کلا زیر ذره بین هست پارسال معلمشون کلی فیلم و عکس فرستاد چی شد امسال هم مثل پارسال ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
یک بار وسط فیلم اومد از بیرون کلاس معلم فرستاده بودش دفتر چیزی بیاره بعد یکی از مادرها میگفت نظم کلا ...

آره واقعا بعضی ها خیلی گیرهستن

عزیزم شاید اون چند نفر خیلی فعالند و شاگرد اول هستن ویا مادراشون جز انجمن هستن و...... خیلی چیزای دی ...

پسر من اطلاعات عمومیش خیلی بالاست یک بار معلم فیلم گرفته بود از توضیحاتش گفت فقط میومدی پی وی من میدی چه خبر بود یکی گفته بود وقت درس و کلاس رو گرفته یکی دیگه گفته بود از بچه های ما هم بپرس یکی دیگه گفته بود تو خونه ما فقط اسم این بچه است به معلمش گفتم لطفا عکس و فیلم ازش نذار چیزی هم ازش نپرس که دیگران اذیت بشن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چرا نداره دولتی ۴۰ تا بچه رو میچپونن تو ی کلاس بچه هیچی نمیفهمه از درس

مثلا معلم های غیر دولتی خیلی درس خونده هستن ؟؟؟ والا من هرکسو دیدم پول داشته مدرسه زده نه تجربه ای نه چیزی معلم هاشونم همه دوست و اشناهاشون و آوردن دریغ از یک تجربه یا تحصیلات مربوطه 

پسر من اطلاعات عمومیش خیلی بالاست یک بار معلم فیلم گرفته بود از توضیحاتش گفت فقط میومدی پی وی من مید ...

😂😂😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

مثلا معلم های غیر دولتی خیلی درس خونده هستن ؟؟؟ والا من هرکسو دیدم پول داشته مدرسه زده نه تجربه ای ن ...

عزیزن هر‌معلمی درس خونده ک معلم شده الکی ک نشده 

من ترجیح میدم دخترم تو کلاس ۵ نفره درس بخونه تا ی کلاس ۴۰ نفره و پر ازافغان