2777
2789

توی مدرسه ی بچه های شما هم چند نفر رو بولد کردن؟ خیلی بدم میاد از گروه کلاسی و گروه مدرسه مثلا پسر من با ذوق و شوق اون هفته آزمایش انحام داد معلم اصلا نذاشت گروه ولی برای یه سری رو گذاشت،من حالا هیچی به پسرم نمیگم مدام میگم عالی هستی همه دوستت دارن و پسرم هم از مدرسه میاد کاملا راضیه و میگه مامان معلم با من خوش رفتاره یا معاون دوستم داره ولی فیلما یه چیز دیگه میگن نمیدونم رفتارشون با خانواده های خودخواه بهتره؟ما دم نمی‌زنیم اهمیت نمیدن؟

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط عنوان رو خوندم. و در مورد اون میگم واقعا چرا بچهاتونو می‌فرستید غیر انتفاعی ،؟؟؟؟

چون اینجایی که ما هستیم مدارس دولتی خیلی کمه یعنی مثلا بیست تا مدرسه غیرانتفاعی یدونه دولتی اونم بسیار شلوغ راه دور 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بی خیال باش مهم پسرته که راضیه

آره خودم هم همین فکرمیکنم هیچی نمیگم گفتم بذار اینجا بپرسم ببینم جو همه ی مدارس همینطوریه

اره ولی واسم مهم نیس خو فیلمشو نزارن 

اتفاقا فیلم ی بچه بی ادب همیشه میزاره ک همه بچه هارو اذیت میکنه ولی فک کنم خ رو داره و جواب سوالای معلمو میده و ازش خیلی فیلم و عکس میزاره ولی اصلا مهم نیس واسم و تبدیل ب دغدغه نمیکنم اگر پسرم بفهمه دیگه حساس میشه

یعنی فقط فکس چند نفرو میزارن ؟ خب اعتراض کنید

نه عکس برام مهم نیست کلی گفتم مثلا سه یا چهارنفر رو بولد کردن بعنوان باهوش های کلاس خب بچه با بچه فرق داره هرکس توی یه زمینه ای استعداد داره

من فقط عنوان رو خوندم. و در مورد اون میگم واقعا چرا بچهاتونو می‌فرستید غیر انتفاعی ،؟؟؟؟

چرا نداره 

دولتی ۴۰ تا بچه رو میچپونن تو ی کلاس بچه هیچی نمیفهمه از درس 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

آره خودم هم همین فکرمیکنم هیچی نمیگم گفتم بذار اینجا بپرسم ببینم جو همه ی مدارس همینطوریه

پسر من غیر انتفاعیه منتها خیچ فیلم و عکسی نمیذارن اصلا سر از کارشون درنمیارم کلا پسرا رو نباید زیاد حمایت کرد اینجوری مرد بار میان

پسر من غیر انتفاعیه منتها خیچ فیلم و عکسی نمیذارن اصلا سر از کارشون درنمیارم کلا پسرا رو نباید زیاد ...

اتفاقا اونجور بهتره

هرکاری معلمش کنه برام مهم نیست حتی ترجیحم اینه هیچ فیلم و عکسی ازش نذاره راحت چون یک سری ها هستن داس ...

خب پس برای منم مهم نباشه

معلم دخترم یا از هیچ کس نمیزاره یا کار همه ی بچه ها رو تو گروه میزاره،  شما به معلمش تذکر بدین شاید برا شما مهم نباشه ولی بچه دوست داره مثه بقیه فعالیتش تو گروه باشه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
2810