2777
2789

من متوجه شدم خاله شوهرم درزمان مجردی شوهرم به شوهرم پیشنهادداده دخترشو بگیره که شوهرم خوشش نیومده واینکارنکرده حالا همیشه مادرشوهرم وخواهرشوهرم خیلی اون دخترخاله شوهرمو دوس دارن وتومهمونیا باهاش گرمن درحالیکه بابقیه خواهرزاده هانه ویبارم مادرشوهرم بهم گفت ماقراربوده اینوبگیریم پسرم خوشش نیومد حالاازاولین برخورد که جشن بعدازعقدبوداین خانوم(که زودترازماازدواجم کرده)وارد مجلس شد باهمه سلام اینا دادغیرازمن وواقعاهیچ حرفی نزدباهام وخلاصه یادمه بابی محلی وچشم غره نگامیکرد بعدش دیگه من بعنوان یه تازه واردخیلی سعی کردم باهاشون صمیمی بشم نشد وگاهی این باهام خوب بودگاهی نه یه گروه مجازی زده همه ی خانومای فامیل ادکرده بجز من وجلومن بادوسه نفرهمش ازگروهه تعریف میدن😆وهمینطور بازگاهی خوب میشه یبار مثلا تومهمونی بودیم همه رفته بودن منوشوهرم دیرترواردشدیم همه بلندشدن این خانوم اولین نفری بودکه سمت خانوماوایساده بود ومن رفتم که سلام وحال واحوال کنم باهاشون دیدم پشتشو کرده وبه درخیره شده منتظرکسی بود وبرنگشت هرچی وایسادم وولش کردم چندوقت پیش خونه مامانش شام دعوت بودیم سرسفره به تک تک خانوما تعارف کرد بغیرمن منم ازبقیه تشکرکردم غیراون😂بنظرتون چکارکنم خیلی رومخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

ببین چون خواسته نشده داره میسوزه 🤣

تو هم سعی کن ببینی کی باهاش لجه برو باهمون صمیمی شو 

و اینم بدون که هرگززززز با فامیل شوهر صمیمی نشو

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بی تفاوت باش تا بسوزه

شوهر من دختر خالشو میخاست. من فک میکردم اون نمیخاستش ک ازدواج نکردن ولی یکی دوساای هست فهمیدم اونم ش هرمو دوسداشته. الان اونم متاهله و بچه داره. شوهرم میگه من هیچوقت دیگه بهش فک نکردم بعد ازدواجمون و برام مهم نیست هرچی بوده تو گذشته بوده ولی من همیشه فکر میکنم کاش این موضوعو نمیدونستم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

حالا من برعکسم 

فامیلمون پسرش منو میخواست نگرفتن برا پسرش بعد رفتن یه زن دیگه گرفتن براش 

الان زن اون میاد به من بی محلی میکنه وسط فامیلای خودم 

من 😐😐😐 

اون 😏 

حالا تصور کنید من باردارما 

اصلا نمیفهمم فازش چیه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی شوهرتون رو باور دارید؟مطمئنید ماجرا وارونه نبوده و دخترخاله رو به ایشون ندادند؟

نمیدونم والا مادرشم گفت این نگرفته...اگه وارونه بود اون چرااینجوری رفتارمیکنه انگارکمبودداره

2810