2777
2789

سلام دوستان سرویکس بیستو سه تو هفته سیو سه بارداری کوتاهه اگه کوتاه باشه چی میشه میدونم زایمان زود رسه ولی مثلا تاثیری روی ساعت یا طول زایمان داره سخت میکنه یا اسون زایمانو مثلا زایمان هشت ساعت باشه میشه چهار ساعت یا بیشتر چجوریاس 

آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده

عزیزم استراحت گن و شیاف وآمپول برن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم