2777
2789
عنوان

برای دختر ده یازده ساله😑😑😑

218 بازدید | 28 پست

یکی از فامیلا مون یه دختر ۱۱ ۱۲ ساله داره تقریبا

امشب دیدم براش سرم ضد جوش میزد 

بعد گفتم چرا آخه براش میزنی و این حرفا

گفت داره جوش ریز ریز میزنه اطراف صورتش این سرم رو میزنم ک‌ دیگ جوش نزنه و صورتش خراب نشه

بچها میشه ینی برا کسی ک‌تو سن بلوغه و ۱۱ سالشه ماسک و کرم و سرم ضد جوش زد؟؟؟ مشکلی ندارد بنظرتون؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین بهشون که دخترشون چقدر براشون مهمه

اصلا مشکلی نیس افرین

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
نمیدونم. دخترم 12 نمیزنم براش. یعنی خوبه؟

والا منم. دقیقا سوالم همینه 

سوال اینه ک بعدا مشکل ساز نمیشه براش؟؟؟ 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نمیدونم. دخترم 12 نمیزنم براش. یعنی خوبه؟

اگه جوش داره بزن براش که رد جوش نمونه و زودتر از بین بره 

حیفه پوستش خراب نشه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
نه چه مشکلی🫤بد کاری میکنه میرسه به پوستش؟

نه میگم ینی مشکل مداره همینجور‌ میزنه 

بغذا مشکل پیش نمیاد

اگه جوش داره بزن براش که رد جوش نمونه و زودتر از بین بره حیفه پوستش خراب نشه

ن خداروشکر در نیاورده فعلا. ولی حتما در میاره. به قول اسی آدم میترسه چندسال بعد صورتش و خراب کنه

خودت باش جهان اصالت را میستاید

2810