2777
2789
عنوان

از سی سی چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست
ازدواج کرده اما هنوز رونمایی نکرده.گفته شوهرش دوس نداره مجازی باشه

اها شایدم خودش دوسنداره نشون بده مرسی جواب کاملی بود 😂

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا از کجا به کجا رسید با بلاگری

آره حالا من با این بلاگر کاری ندارم ولی الان یه سریا هستن که بی هنرن و الکی رسیدن به شهرت با تولید محتواهای مسخره 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

واقعا از کجا به کجا رسید با بلاگری

اره من وقتی اتفاقی دیدم با شوهر قبلیش بود و خونه اجاره کرده بودن میگف بهشت بخونش بعدش جدا شد و فلان الانم ک دیگه هیچی پول پارو میکنه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

نامزدش از اقوام ماست.دوست نداره تو مجازی باشه.

شغلش چیه خب  😂

اره من وقتی اتفاقی دیدم با شوهر قبلیش بود و خونه اجاره کرده بودن میگف بهشت بخونش بعدش جدا شد و فلان ...

شوهر قبلیم مثل اینکه از زن جدیده جدا شده چه آدم مزخرفی بود ولی شوهرش 

طلاق ک گرفت دیگ ازدواج نکرده ی. خونه تهران و یکیم ترکیه خریده خواهرشم ی پسر زاییده چندماهشه الان با ...

اسم پسره چیه 

شوهر قبلیم مثل اینکه از زن جدیده جدا شده چه آدم مزخرفی بود ولی شوهرش

اره اون چی زن نگرفته دوباره 😂

بچه ها از نگین عابد زدده چخبر 😂 😂

نامزدش ی کشور دیگه اس اینم همش تو اینستا چش ناله میکنه از دوریش

به مشتبی بگم قطعش کنه؟ 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

فکر میکنم بیزینس و این چیزاست.ایران نیست.

خب بیزینس معنیش  یعنی همون شغل  دیگه  😂

2810