2777
2789
عنوان

از سی سی چخبر

1 بازدید | 38 پست

دوسال پیش اینستا فالو داشتم هرازگاهی دنبال میکردم اما الان خیلی وقته اینستا پاک کردم  راحتم اما یهو یادم افتاد چخبر ازش ازدواج کرد بلخره یا نه  

حالا دعوام نکنید ک چرا پیگیرشم بفرمایید اورانیومتونو بشکافید  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فک کنم ازدواج کرده ولی فعلا رو نمایی نکرده هر روزم یه کشور میگرده 😂

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق ک گرفت دیگ ازدواج نکرده 

ی. خونه تهران و یکیم ترکیه خریده 

خواهرشم ی پسر زاییده چندماهشه 

الان با خانوادش رفتن مالزی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فک کنم ازدواج کرده ولی فعلا رو نمایی نکرده هر روزم یه کشور میگرده 😂

اخه ازواج کنه تو چشم بقیه میکنه از شناختی ک ازش دارم  😂

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

لامصب فکر کردم واحد مایعات رو میگی 🙄  نخونده در نظر بگیر😝💀

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

اخه ازواج کنه تو چشم بقیه میکنه از شناختی ک ازش دارم 😂

چه بدونم ولی میدونم یکی هست تو زندگیش 

اون دختره ساره چی شو با مهدی؟

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

2810