2777
2789

ما عقدیم و چند نفر از اقوام همسر و من و پدر مادرم خونه شون بودیم 

قومیت متفاوتی داریم

یکی از اقوامشون که نسبتش رو نمیشه گفت خاطره تعریف می کردن و یکهو از فارسی زبانشون رو عوض می کردن و بلند بلند هم می خندیدن

پدر همسر یکبار تذکر دادن به شوخی که همه . . . بلد نیستن در این جمع

این خانم میگفت آخ آخ هی از یادم میره هاا

و می خندید پنج دقیقه بعد باز شروع می کردن تا به آخر مجلس

من کاملا احساس کردم که حرکت اتفاقی نبود

ولی از طرفی یاد پدرم افتادم

خانواده پدری ترکن و ما ترکی بلد نیستیم پدرم هم یادشون میره گاهی و ترکی صحبت میکنه با خانوادش و میگه یادم رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره به نظرم سخت نگیر ما هم زبان محلی داریم واقعا بعضی وقتا ناخودآگاه میزنیم رو کانال خودمون

اره اتفاقا موقع شوخی کردنا با زبان محلی بیشتر میچسبه 

اونی کا متوجه نمیشه شوهرش باید براش ترجمه کنه تا هم راه بیفته هم عقب نمونه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چیز بدی نیس از سر عادته شما باید یاد بگیرید

خودشون صحبت نمیکنن که 

همیشه فارسی صحبت می کنن

من زبان پدریمو یاد نگرفتم بعد زبان خانواده شوهرو یاد بگیرم راستش زور داره

اره اتفاقا موقع شوخی کردنا با زبان محلی بیشتر میچسبه اونی کا متوجه نمیشه شوهرش باید براش ترجمه کنه ت ...

دقیقا منظور منم همین بود 

کلا بعضی شوخی ها یا اصطلاحات رو فقط به زبان محلی میشه گفت ، فارسیش خوب نمیشه 😂

اونا زبان مادریشونه چون یه زبون دیگه وارد جمشون شده نمیتونن که تا آخر عمر پیش شما سر سنگین و فارسی ح ...

عزیزم جز این خانم کسی این حرکتو انجام نمی داد

یعنی توی این مدتی که من عروسشونم از زمان نامزدی تا الان فقط فارسی صحبت کردن خودشون 

خودشون صحبت نمیکنن که همیشه فارسی صحبت می کننمن زبان پدریمو یاد نگرفتم بعد زبان خانواده شوهرو یاد بگ ...

درهرصورت نمیشه بقیه رو مجبور کرد به میل شما بشن 

واقعا لهجه یا گویش شخصیه 

مگر مخاطبش شما باشید ولی تو جمع هرکس هر جور راحته 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810