2777
2789
عنوان

جای باحال تهرانیا بیاین🤝😍☻

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست
کاخ سعادت اباد هم که الان جون میده برای عکس های پاییزی

اره خیلی خوشگله😍

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

کدوم موزه مثلااا

نههه میوزه

موزه گربه هاس منتها کلی گربه تمیز زنده🤣 

عالیه🤣🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه میوزهموزه گربه هاس منتها کلی گربه تمیز زنده🤣 عالیه🤣🤣🤣🤣

💔

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

ایرانمال پارک آرم سینما تئاتر

پارک ارم چجوریه مسیرش با مترو (:

💔

گربه ندوس؟🥲🤣ای بابا

میتونی بری سورتمه تهران

دربنددد و درکه

کافه برفی تهران

بام لند 

ایرانمال بری

کوروش بریی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
برید تجریش حلیم یا اش بخوریدتو خیابونش و بازارش بچرخیدبرید امامزاده صالح چادر رنگی سرتون کنید عکسای ...

تجریش هم عالیی

اها میتونین رستوران کشتی دریاچه رو هم برین

خاهر گرونه بودجمون نمیرسه 🤣

گربه ندوس؟🥲🤣ای بابامیتونی بری سورتمه تهراندربنددد و درکهکافه برفی تهرانبام لند ایرانمال بریکوروش ب ...

مرسی😊🤗🙂