2777
2789
عنوان

آیا این کار بابام دزدی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 22 پست
شما بگذار به حساب اینکه داره می چشه ببینه چی داره دست مشتری می‌ده.درستکاری به این مو از ماست کشیدن ه ...

بگذارم به حساب فلان که یعنی فریب خودم یعنی واقعیت رو نبینم که همون دزدی میشه 

و تخم مرغ دزد اختلاس گر هم میشه  

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدون حالا مشکلی نیست ولی اگ از دستی چندتا برداره ارخ حرام

به یکی و هزار تا نیست 

حرام حرامه

به میزانی که گوشت بدن  از حرام تشکیل میشه عذاب اون دنیا هم بیشتره 

دعا کن بابام به راه خلال هدایت بسه خیلییییی ادعای حلال خوری داره🫥

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
خب برای تست با هزینه ی خودش مواد بیشتری بریزه عموما رو تست کنه

خب شاید میریزه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

وقتی مشتری اومد بهش بگه چنتاشو تست کردم

مشتری تو دلش احتمالا راضی نیست 

نه دیگه بابام خجالت می کشه بچه چون می‌دونه طرف راضی نیست لابد خودشم می‌دونه حرامه

بگذارم به حساب فلان که یعنی فریب خودم یعنی واقعیت رو نبینم که همون دزدی میشه و تخم مرغ دزد اختلاس گر ...

نه اتفاقا اختلاس گر از اوناست که جانماز آب می‌کشه

آخرش قلمبه می‌دزده

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
نه اتفاقا اختلاس گر از اوناست که جانماز آب می‌کشهآخرش قلمبه می‌دزده

عزیزم تخم مرغ دزد شتر دزد میشه خیالت راحت