2777
2789
عنوان

شوهرم از نظر مالی تو فشاره

176 بازدید | 9 پست

خودش کارگر کارخونست و یکمم سرمایه تو ارز داره 

قسط چندتا وام میده حقوقشم خیلی کمه خرج عقد و حلقه همه چیز رو خودش داده از باباش دلخوره 

باباش کارمند دولته و ۳ طبقه واحد داره درست میکنه 

سه جا هم زمین داره ولی بچه هاش رو اصلا کمک نمیکنه 

تنها کمکی که کرده تو آینده قراره یه واحد بده که بشینیم و بعدش خودمون خونه بگیریمو بریم  اون واحدم به اسم مادر شوهرمِ وگرنه شک نداشتم که اجاره میگرفت ازمون😂 شوهرم  چهار سال به پدرش پول قرض داده بود  امسال پولشو از پدرش خواست ،باباش  با قهر و دعوا پولو پس داد

دعا کنید تو اینده پول دستمون بیاد و شوهرم بتونه یه شغل آزاد بزنه ،دلم براش میسوزه از اول نامزیمون میگفت کسی پشتم نیست حتی بابام همش با خودم میگفتم اینطوری میگه که پول خرج نکنه ولی الان میبینم واقعا تو فشاره 

خب تو هواشو داشته باش.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن انقدر این روزهاتوفشاره که چندروز مریض شده توروخدا دعاکنیدخوب شه. قلبش دردمیگیره فشارش بالامیره چندین باردرطول روز قبلا سالم بود

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

عزیز دلت نسوزه الانه همه پسرا اینجورین کی دیگه تو سی سالگی  هم خونه داره هم پول ازدواج و ماشین و ....که یه کارگر داشته باشه 

حق دارینا پدر شوهرت پولو دیر پس داده ولی همون خونه ام که میده چند سال بشینی میدونی چه کمک بزرگیه؟

همونم خیلیه خدا وکیلی 

من از خودمون بگم بهت که گرت میگیره دختر 

تازه ما عروس داماد سه سال قبلیم خیلیم فاصله نداریم از شما

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵