2777
2789
عنوان

امروز دخترمو بردم خانه بازی

257 بازدید | 15 پست

انگار یهو رفتیم وسط جنگل

بچم چشماش گرد شده بود

نعره میزدن حمله میکردن به هم

دخترم داشت بازی میکرد به ی بچه با مهربونی گفت بفرمایید یعنی بیا بازی کن 

چندتا داد وحشتناک زد تو صورت بچم

خواستم انسانیت رو بیخیالشمو……مامانشم مثل مترسک نگاه میکرد فقط

من همش غر میزدم بچم فضوله 

ولی خداییش فهمیدم فرشتس 

دختر دو ساله ی من ادبش از مادر اون بچه بیشتر بود

چند وقت پیش هم بع یکی گفت داداشی لباسش خوشگله اونم نگم واکنشش‌چی بود سه سالشم بود حرف زدنم بلد نبود

خیلی ناراحت شدم نکنه بخاطر مهربون بودنش تو مدرسه اذیت بشه؟ دو سالشه اما خیلی قشنگ رفتار میکنه خیلی😢😢😢😢

بله پروفایل خودمم  🌱 

خدا حفظش کنه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم سه سالشه مثل دختر شماست

از بس تو خونه همیشه آروم و مهربون و بامحبت بودیم باهاش

ولی خوب نیست واقعا انقدر مطیع بودن 

من کم کم دارم کار میکنم رو دخترم ‌

که دفاع کنه از خودش 

الان که به همه میگه خوشگلمو عزیزم بعد بچه های دیگه بد رفتار میکنن حس میکنم اصلا جا میخوره از این برخ ...

دفاع کردن و بهش یاد بده 

اگه داد زد متقابلا اونم باید داد بزنه. بقیش مسخره بازیه وگرنه زور میگن بهش 

تو مواقع خاص البته

دختر من دو سالشه هنوز حرف نمیزنه.ولی با ادبه.باید نگران باشم؟

عزیزم میخوای ی روش بهت بگم کامل حرف بزنه؟ دختر من کسی باورش نمیشه دو سالشه چون کامل یاد گرفته حرف زدن رو

کلمه میگه؟

من که چون با ادب‌و‌مهربونه خیلی ناراحت میشم گاهی

بله پروفایل خودمم  🌱 

این طوری هم خوب نیستا مامان جان اذیت میشه در اینده چون همه مثل اون رفتار نخواهن کرد

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
دختر منم سه سالشه مثل دختر شماستاز بس تو خونه همیشه آروم و مهربون و بامحبت بودیم باهاشولی خوب نیست و ...

وای دیدی چ حسی میشه آدم وقتی این مهربونی میکنه اما بقیه بد اخلاقی خیلی حس بدیه 

بله پروفایل خودمم  🌱 
وای دیدی چ حسی میشه آدم وقتی این مهربونی میکنه اما بقیه بد اخلاقی خیلی حس بدیه

خیلییی

من خودم داغون میشم 

بعد فک کن من تو خونه بهش میگم اگه کسی تو رو زد باید دستاشو بگیری اجازه ندی 

یا وسیله خودتو به کسی نده

دخترم بدتر استرسی میشه چون عادت نداره به اینجور رفتارا

این طوری هم خوب نیستا مامان جان اذیت میشه در اینده چون همه مثل اون رفتار نخواهن کرد

حالا امروز بهش گفتم مامان نمیخواد داد میزنه بهش بگی‌ خوشگلمو نزدیکش بشی از اون محیط دورش کردم

بله پروفایل خودمم  🌱 
2810