2777
2789

بعضی شبا کابوسای وحشتناک میدیدم 

یبارم ظهر خوابیدم و انگار یچیزی افتاده بود روم نمیراشت داد بزنم و فشار میوورد 

امدم بررسی کنم دلیلش چی میتونه باشه ینی 

دقت کردم فقط وقتایی ک در اتاق بسته اس کابوس میبینم 

درصورتی ک ترس فضای بسته ندارم کل روز در بسته اس و اینکه توی خوابگا شبها تنها میخوابیدم جای وحشتناکیم بود ولی هیچ اتفاقی نمیوفتاد

مگ در بسته میشه چ اتفاقی میوفته؟

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

دقت کردم از اون موقع ک هواکش حمومم پلمپ شده  این اتفاق میوفته 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از مدتها دیگ درو باز گزاشتم و این قضیه رو فراموش کردم

دوباره دیشب 

بدون اینکه اصلا یادم باشه ک اگ درو ببندم ممکنه کابوس ببینم درو بستم 

شبش دوباره کابوس دیدم 

مگه خابگاهت چجوری بود که وحشتناک بود

قدیمی بود 

اتاقم رو به جنگل بود 

منم تنها بودم اکثر اوقات

بیشتر توضیح بده تا بگم دلیل ترس الانت چیع

کامل گفتم دیگ 

خوابگاهم کمی قدیمی بود 

حالت شهرک بود و جنگلی بود 

پشت پنجره اتاقم درخت و بوته زیاااد بود شبا ی حالت ترسناکی میگرفت ولی هیچوقت نترسیدم

خود ساختمونشم انگا مال زمان شاه بوده 

چرا توضیح بده لطفا

یه چیزی از یه جایی به وجودت غلبه کرده ینی در حال حاضر یه موجود داره اذیتت می‌کنه ممکنه این اتفاق تو خونه هتل مهمونی یا هر جایی برات اتفاق افتاده باشه البته بنظرم باید خودت بدونی کجا و در چ مکانی ترسی بهت دست داده

ینی اگه بد متوجه نشدم خوابگاهت تو جنگل بوده اره ینی همچین چیزی

ن 

توی خوابگاهمون جنگل درست کردن 

فضای سبزش زیاد بود 

2810