2777
2789
عنوان

راجب همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 48 پست

از ساعت ۱ تا ۴ و۵

و ازون ورم از ۹ شب ب بعد هرکاری کن تا ندوعه یا چیزی به زمین نکوبه

خودم پسرم ۴ سالشه

داغون میشم اما چه میشه کرد همسایه هم حق داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیتونین بوه رو کنترل کنیندست و پای بچه رو نبند دوست عزیزخونه طبقه بالا نگیرینیا ویلایی بگیرین:/

دقیقا ، منم بچم حدود ۳ ساله بود پایینی دو تا دختر سال آخر و کنکوری داشت ، فقط یکبار پدرشون به شوهرم گفت دخترا نمیتونن درس بخونن ، دیگه ما سریع خونمونو عوض کردیم یعنی خونه رو دادیم اجاره به خانم و اقا   و خودمون ویلایی گرفتیم دیگه بزرگ سد برگشتیم خونه خودمون .   واقعا عذاب سر و صدای زیاد از طبقات بالا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیما چقدر خوب بود بچه ها آزادانه تو کوچه و حیاط برا خودشون بازی میکردن و آخر شب خسته و کوفته میخوابیدن

بچه ها هم گناه دارن نمیشه که دست و پاشون رو بست یا همش گوشی بدیم دستشون. اونام دلشون بازی میخواد 

مخصوصا که الان هوا سرده نمیشه زیاد بیرون هم رفت

آپارتمان نشینی این دردسر هارو هم داره.پدر مادر تو این همه مشغله و آلودگی هوا چجوری بچه رو ببرن پارک ۳ ساعت بچرخونن.اصن وقت میشه.مگه بچه با نیم ساعت بالا پایین تو پارک انرژیش خالی میشه آخه.نهایت میاد خونه یه لقمه غذا میخوره دوباره شارژ میشه.

عزیزان توروخدا با همسایه های بچه دار تون مدارا کنید یه خودتون بچه بودید یه روز خودتون بچه دار می‌شید بخدا زمین گرده .منم بچم کوچیکه واقعا نمیتونم همش ببرمش پارک همش تو خونه باید با توپ و تشر بنشونمش .گناه داره به والله.

عزیزم درک میکنم شرایط خیلی سختیه، هم شما حق داری هم همسایه، شما نمیتونی دست وپای بچت ببندی ،هنسایه هم حق ارامش داره تو خونه اش، باور کن ما یک بار همسایه داشتیم دوتا بچه داشت صبح تا شب بچه هاس میدوییدن ومیاورد تو حیاط دم گوش ما، مثلا جمعه از۷ ونیم صبح شروع میشد تا۹ شب، انگار پتک میکوبیدن تو سرمون، اگه امکانش داری جابجا شو برو خونه طبقه اول، وگرنه مدام بخوای با همسایه دعوا کنی هم تو اذیت میشی هم اون، ازطرفی میدونم نمیشه به بچه هم زیادی فشار اورد، بچه های الان طفلکیا جایی نیست که انرژیشون تخلیه شه، توخوونه هم مدام باید تذکر بدیم بشین ندوو

بچه ها شمایی که میگید خانم استارتر اشتباه میکنه و باید بچه اش رو ساکت کنه قطعا یا بچه ندارین یا بزرگ ...

دقیقا پایینی ما هم چون محرده درک نمیکنه😉

اونی که خودش بچه داشته باشه میفهمه 

منم دقیقا هم به همسایه حق میدم هم به بچه

دقیقا همینه

واقعا هر دو حق دارن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بنظرم در مقابل شکایت همسایه جبهه نگیر خود شما گاهی ایشون رو میبینی عذرخواهی کن گاهی کیکی شیرینی ... براشون ببر . باور کن با همین کارهای ساده ، کلی آستانه تحملشون رو بالا میبری چون اونا هم متوجه درک شما از شرایط ایجاد شده میشن  

قدیما چقدر خوب بود بچه ها آزادانه تو کوچه و حیاط برا خودشون بازی میکردن و آخر شب خسته و کوفته میخواب ...

منم همش گوشی میدم دست ش که یه جا بشینه ولی واقعا دیگه از چشم اش میترسم که ضعیف شه 

بنظرم در مقابل شکایت همسایه جبهه نگیر خود شما گاهی ایشون رو میبینی عذرخواهی کن گاهی کیکی شیرینی ... ...

نه من هیچ وقت چیزی بهشون نگفتم هر وقت ام که میاد میگه همیشه حقو به اون میدم 

2810