2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خیلیم این تاپیکا رو جدی نگیر. بعضیا فقط برای اذیت کردن بقیه کاربرا این حرفا رو میزنن. دوس دارن به بقیه حس اضطراب یا خشم بدن. بهشون میگن دزد انرژی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بهتر

به دنیا بیاره یه عمر کم محلی کنه وبزنه تو سرش خوبه؟

بهتره ب دنیا نیاد تا اینکه تو خونواده ی سمی ک دوستش ندارن به دنیا بیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حالا خیلیم این تاپیکا رو جدی نگیر. بعضیا فقط برای اذیت کردن بقیه کاربرا این حرفا رو میزنن. دوس دارن ...

چه جالب دزد انرژی 😹💔 ولی راست میگی من تو اینجور تاپیکیا میرم حس میکنم تا آخر روز انرژیم ته کشیده می‌شه یه حالت افسرده دارم 

حالا خیلیم این تاپیکا رو جدی نگیر. بعضیا فقط برای اذیت کردن بقیه کاربرا این حرفا رو میزنن. دوس دارن ...

من باردارم. انقدر حرص خوردم. اگر سرکاری بوده خدا ازش نگذره. تپش قلب گرفتم

واقعا چه طور دلش میاد من دوتا دختر دارم از خدا چه پنهون  دوست دارم اگه بازم بچه دار شم دختر شه‌ ،خودم معلم پسر ها بودم  می فهمم دختر یه مزه ی خاصی داره ناز و اداش و یه حال خوبی که آدم رو به وجد میاره .البته پسرها هم خوب هستن ولی دختر یه چیز دیگه است اصلا 

یه دختر داره. دلم برای اون طفل معصوم میسوزه

چی بگم مطمئن باش اگه آزار و اذیت کنه بچه اش رو یه روزی پس میده حالا چه تو این دنیا چه تو اون دنیا من تجربه های زندگی پس از مرگ رو میخوندم میگفتم یکی یه گناه کوچیک داشته چقدر اذیتش کردن بعد وای به حال اینا که گناهاشون بزرگه

چه جالب دزد انرژی 😹💔 ولی راست میگی من تو اینجور تاپیکیا میرم حس میکنم تا آخر روز انرژیم ته کشیده م ...

دقیقا یه رفتار روانشناسیه. از اینکه بقیه حرص بخورن یا عذاب وجدان داشته باشن، راضی میشن. خلاصش اینه که مرض دارن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

2810