2777
2789

برا هرچیزی کلی باید حساب کتاب کنم

خدایا اینو بخرم پس تا آخر ماه چی کنم ، اگر نخرم چی کنم

۱۰ تا مغازه رو میرم میکردم ببینم کدوم قیمت بهتره کدوم کیفیتش خوبه 

همش میگم نه نخرم بزارم فلان چیزو بخرم 

خسته شدم ازین اوضاع ، کلی وسیله می‌خوام ولی نمی‌خوام فشار بیارم به خانوادم 

صد بار تو ذهنم بالا پایین میکنم

از یه طرف هم می‌خوام برم سرکار از ماه بعد میرم دانشگاه نمیدونم اصلا کار میشه پیدا کرد یا نه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

عزیزم هممون همین شدیم ...چند سال پیش یادمه انقدر که وسایل ارایشی و لباس میخریدم میموندن رو‌دستم 

الان دیگه حساب هزاری میریم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرکارم اما همین مشکل های ذهنی رو دارم

هر طرف بگیری ی طرف دیگه میلنگه دیگه رد دادم

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

عزیزم هممون همین شدیم ...چند سال پیش یادمه انقدر که وسایل ارایشی و لباس میخریدم میموندن رو‌دستم الان ...

خسته شدم واقعا برا یه خرید ساده ۱۰ بار تو ۱۰ تا سایت میکردم

هزار جور حساب میکنم

خیلی شرایط بدیه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

همه همینیم گلم هرماهم بدتر از ماه قبل میشه

دقیقاااا

ینی چیزی ک ماه قبل میخواستم بخرم ۲۰۰ شده ۳۵۰

خسته شدم واقعا برا یه خرید ساده ۱۰ بار تو ۱۰ تا سایت میکردمهزار جور حساب میکنمخیلی شرایط بدیه

غصه نخور تنها نیستی

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
من سرکارم اما همین مشکل های ذهنی رو دارمهر طرف بگیری ی طرف دیگه میلنگه دیگه رد دادم

لعنت واقعا

دقیقااااینی چیزی ک ماه قبل میخواستم بخرم ۲۰۰ شده ۳۵۰

وای ملوس تاپیک واس  تو بود

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
از ماست که برماست...امید نداشته باش که درست میشه...

وقتی به مشکلات و مایحتاج زندگی فکر میکنم ک چقدر پدر مادرم این چند وقت عذاب کشیدنهمش یک ماهه ک حساب کتاب خرج کردنم افتاده دستم اینجور بریدم     میگم خدا ب دادشون برسه چجوری بچه بزرگ کردن با این اوضاع

2810