2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره منو میکشه 💔

110 بازدید | 6 پست

اخیرا خیلی با مامانم دعوا کردم خیلی دلشو شکستم همش ناراحتش کردم 

مشکلاتم زیاده خودم کم آوردم تو زندگیم آستانه صبرم خیلی کم شده حالت جنون بهم دست میده بعدش پشیمون میشم حالم خیلی بده 💔😭 

کاش مشکلاتم تموم میشد

خب مگه مقصرش مادرتونه که اینجوری باهاش رفتار کردی تا دیر نشده یه شاخه گل ،یا یه کادو کوچیک براش بگیر از دلش دربیار بعضی وقتا آدم نمیدونه ولی خیلی زود دیر میشه دل شکستن اونم مادر و پدر اصلا کار خوبی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلات تمومی نداره من پیر شدم و ایقد بلا امسال سرم اومده ک دیگه میترسم چیزی بشنوم

ولی نباید با خانوادمون بد اخلاقی کنیم اونا تنها کسایی هستن که ما رو دوست دارن

خب مگه مقصرش مادرتونه که اینجوری باهاش رفتار کردی تا دیر نشده یه شاخه گل ،یا یه کادو کوچیک براش بگیر ...

من دنبال مقصر نیستم که منظورم این بود تحملم کم شده با هر حرفی زود میپرم بعدش میرم تو اتاق گریه میکنم ولی حق با شماست من خیلی کار اشتباهی میکنم 😓

من دنبال مقصر نیستم که منظورم این بود تحملم کم شده با هر حرفی زود میپرم بعدش میرم تو اتاق گریه میکنم ...

سعی کن توی اون شرایط باهاشون هم کلام نشی بگو تنهام بزارید یا خودت برو توی اتاق یه کم تنها بشین آروم میشی