2777
2789

خیلی درد سر داره ها می تونی تحمل کنی؟

ریزش مو

اینور اونور جیش پی پی کردن

دائم رو کابینت و تخت و گاز سرک کشیدن

اگه بیرون نره کمتر امکان بیماریش هست

غذا باید خودت بپزی چون غذا خشک درست حسابی یا گیر نمیاد یا گرونه

یدونه رو میشه مسافرت برد ولی اونم سختیای خودشو داره

غذا بیشتر باید مرغ و ماهی بهش بدی یکمم سبزی جات مثل هویج پخته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیرم وقتو کارو زندگیتو تلف میکنه

هرچقدرم دکتر ببری باز میتونه بره بیرون از بقیه گربه ها مریضی بگیره 

بعد میگن برو عقیمش کن که  حامله نشه یا رفتارای بلوغ نشون نده

حیوون خدا رو میزنن ناقص میکنن 

به عواقب کار فکر کن

اونم دوست میداشت بچه داشته باشه

فقط غذا بده همین

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفاً اول از همه چک کنید مادر نداشته باشه. جدا کردنش از مادر خیلی ظلمه. اگه مادر نداشت به سرپرستی بگیرید ولی حتما چکاپ ببرید پیش دامپزشک که قرص ضد انگل‌ بخوره و واکسن هاشو بزنه. ولی این موارد رعایت بشه و گربه تمیز باشه برای بچه هاتون هم مشکلی پیش نمیاد. گربه همش زیبایی و برکته 😍😍 فقط حواستون باشه واقعا هزینه داره هر ماه حداقل ۳-۴ تومن کنسرو تشویقی و بستنی میخاد البته این هزینه متغیر هست من همینجوری یه مبلغی نوشتم. بستگی به برند غذاش و... داره

معلومه خطر داره گربه های با نژاد خونگی خب فرق دارن

این حرفت خیلی ناراحت کننده اس. مگه گربه خیابونی چشه؟

یه جور نژاد پرستیه حتما منظورت نژادای خاصه مثل بریتیش و پرشین

ولی اونام حتی خونگی نیستن فقط به خونه عادت کردن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیرم وقتو کارو زندگیتو تلف میکنههرچقدرم دکتر ببری باز میتونه بره بیرون از بقیه گربه ها مریضی بگیره ...

منم گذاشتم گربه ام بچه دار بشه 

الان سه تا بچه داره

ولی دهن خودشم سرویس شد 🤣

عقیم بشه کمتر دلش می خواد بره بیرون

[QUOTE=361660742]مطالعه کردم گرفتم[/QUOT

اینکه مریض نشیم به معنی عدم وجود بیماری نیست

این دیگه همه میدونن گربه بیماری مشترک با اتسان زیاد داره

چون استارتر بچه کوچیک داره نظرم گفتم

این دیگه دعوا نداره

منم گذاشتم گربه ام بچه دار بشه الان سه تا بچه دارهولی دهن خودشم سرویس شد 🤣عقیم بشه کمتر دلش می خواد ...

اینجوری بهش ظلم نمیشه ؟اینکه دلش میخواد بیرون باشه ولی نزاریم بره

یا عقیم شه  بالاخره ذاتشه و خدا اینجوری افریدتش

به نظرم اینجور چیزا که بیشتر براش اذیته تا ارامش

ببرم واکسن بزنه تو همون حیاط نگهش دارم و غذا بدم بهش بهتر نیست

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
منم گذاشتم گربه ام بچه دار بشه الان سه تا بچه دارهولی دهن خودشم سرویس شد 🤣عقیم بشه کمتر دلش می خواد ...

درسته روالش اینطوریه دیگه بیاد خونه، میشه  از خانواده و براش خرج میشه. بعدم طوریش بشه همه افسرده میشن. یه کلیپ دیدم گربهه با غصه به اونجاش نگاه میکرد  آخه اینا غریضشونه که کل زدگیشون روی تولید مثل میچرخه . هدف دیگه این ندارن. مث ما ارزش اخلاقی اینا و... .ندارن . واقعا غصه میخورن. یه عالمه حدیث هست که حیوونا روز قیامت از صاحباشون شکایت میکنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
این حرفت خیلی ناراحت کننده اس. مگه گربه خیابونی چشه؟یه جور نژاد پرستیه حتما منظورت نژادای خاصه مثل ب ...

ناراحت کننده نیست اون بیرونی ها گناه دارن .خونگی ها نژاد دست کاری انسان هستن .اون طفلی رو هم بیاریم خونه چی بشه تو بند .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اینجوری بهش ظلم نمیشه ؟اینکه دلش میخواد بیرون باشه ولی نزاریم برهیا عقیم شه بالاخره ذاتشه و خدا این ...

گربه من تو خونه بود

دیدم دلش شوهر می خواد گذاشتم بره شوهر کنه

بعد بیرونم واسه فضولی می ره

اما هم مردم کتکش می زنن متاسفانه 

چون از ادما خیلی نمی ترسه و نزدیکشون میشه

هم گربه های دیگه چندبار چنگش زدن و ازشون ویروس گرفته

هم جدیدا نمی دونم کی بهش زده که از کمر داشت ناقص می شد 

بردیمش عکس گرفتن خدارو شکر کمرش سالمه اما هنوز سه هفته اس لنگ راه می ره

گربه من تو خونه بوددیدم دلش شوهر می خواد گذاشتم بره شوهر کنهبعد بیرونم واسه فضولی می رهاما هم مردم ک ...

یا خدا چقدر بلا سرش اومده

گناه داره چجور دلشون میاد بزنن🥲

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ناراحت کننده نیست اون بیرونی ها گناه دارن .خونگی ها نژاد دست کاری انسان هستن .اون طفلی رو هم بیاریم ...

خیلی هم دستکاری نشدن 

فقط موضوع اینجاس تا وقتی خواهان داشته باشن توله کشی ادامه داره

مال ما خیابونیه

چند وقت دیگه دوست نداره بره بیرون 

فقط فضولیش میاد شبا میره دور بزنه

فکر می کنی بیرون چه خبره؟ 

جز لگد مردم و جارو کوبیدن مامور شهرداری 

و....... 

درسته روالش اینطوریه دیگه بیاد خونه، میشه از خانواده و براش خرج میشه. بعدم طوریش بشه همه افسرده میش ...

اره درست می گی 

2810