2777
2789

بچه ها یه مراجعه کننده بچه داشتم نه ساله و چون بچه بود و احتمال میدادم اذیت کنه و نمیخواستم قبول کنم براش کار کنم یه رقم بالاتر گفتم که برن پیش یکی دیگه، گفتنن اوکی با اینکه وضعشون ظاهرا خیلی خوب نبود. البته خداییش از یه مواد خیلی بهتر و گرونتر استفاده کردم چون میخواستم کارش درست انجام شه. بعد اخر کار به بچه گفتم چقدر شجاع بودی و بچه با این شجاعی من تا حالا ندیدیم و... یهو خانمی که همراهشون بود اومد پیش من گفت مادرش جلو چشمش خودکشی کرده برای همین تحمل درد براش راحته و شجاعه. گفتم تو چه نسبتی باهاشون داری گفت زن باباشم. بچه ها انقدر دلم سوخت. پولم اولش گرفته بودیم نمیتونستم پس بدم و دلم نمیخواست حس ترحم پیدا کنم. ولی الان که یادشون افتادم دارم اشک میریزیم و خودم رو لعنت میکنم.

با اینکه موادی که استفاده کردم خیلی بهتر بود ولی باز ناراحتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره طفلی انقدر بچه صبوری بود

چه دکتر با وجدانی ،چقدر مهربون و دل نازکی 

توی این دوره زمونه کم اینطوری پیدا میشه

بنظرم بهترین مواد استفاده کردی ایراد نداره ،بدون اگر براشون پرداخت هزینه سخت بود اصلا قبول نمیکردن که شما انجام بدید و میرفتن پیش کس دیگری

میتونین زنگ بزنین بگین تو حساب ها اشتباهی شده و باید مبلغی رو برگردونید. ولی چقد دلم برای اون پسر سوخت. آخه پسر منم نزدیک نه سالشه. من یه مامان افسردم انقد تو زندگی با من اذیت شده که نهایت نداره. اندازه یه ادم بزرگ درک داره.😢😢

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

اسی مهربون بااینکه نمیشناسمت با اینکه نمیدونم کی هستی ولی عمیقا به دلم نشستی و نمیدونم حرفات کارات باعث میشه سعی کنم هرازگاهی بیام پستاتو ببینم و به خودم به انسانیت نزدیک تر بشم نمیگم بی نقصی که هممون ادمیم و ایرادای خودمونو داریم ولی من خیلی دوست دارم❤️

و‌اینکه شماکارتونو انجام دادین درسته شاید اولش کاردرستی نبوده ولی به هرحال میتونین اون ماوتفاوتو برگردونین مثلا تماس بگیرید بگید کارشما هزینش میشده فلان و شما فلان قدر حساب کردید یه جوری که انگار شما حواستون نبوده یا نه بگید هرماه یهقرعه کشی داره از بین مریضا اینقد برای شما دراومده یا زنگ بزنین وبگید تعرفه ها تغییرکرده و اشتباها من تعرفه قبلیو گفتم یه بخشنامه اومده مثلا ده درصدو برای بچه های زیر ۱۲سال  دولت پرداخت میکنه من امروز متوجه شدم این بخشنامه شدم گفتم تماس بگیرم حالا اگه خواست خودش میاد و اضافی که فکر میکنی رو برگردوند که ایشالا دینی به گردنت نباشه