2777
2789
عنوان

مشکلات داره خفه م میکنه بیاین لطفتا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست
تا کی امتحان عزیزم خسته شدیم اخه تا کی صبر مامانم تو حسرت یه نوه مونده دلش خونه ای کاش اینقد مهربون ...

من ۷ ۸ سال بی بچه موندم اونم به بدترین شکل، که باردار میشدم سقط میشد 

ملی دکتر رفتیم نشد که نشد، بعد یه نفر گفت یکی داروی گیاهی میده اون و استفاده کنین استفاده کردیم و در کمال ناباوری نتیجه داد نمیدونم شایدم معجزه بود ،اینو به خواهرت بگو اینکه همه چی وقت مشخص داره،انشالا به وقتش براش اتفاق بیفته

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من ۷ ۸ سال بی بچه موندم اونم به بدترین شکل، که باردار میشدم سقط میشد ملی دکتر رفتیم نشد که نشد، بعد ...

عزیزم شما حداقل باردار میشدی ولی سقط میکردی خواهرم اصلا حتی باردارم نمیشه😭😭😭😭وقتش کی هست؟کی اخه کی اخه جوونی مون رفت اینقد منتظر موندیم موهامون سفید شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قول میدم خواهرتون یه مدت به فکر بچه نباشه خودش جور میشه تحربش کردم که میگم

برلی ازدواج خواهرتون سوره احزاب و با رعایت آداب بنویسید کلی خواستگار میاد و برلی دوتاشون چله حق شناس خیلی خوبه

عزیزم شما حداقل باردار میشدی ولی سقط میکردی خواهرم اصلا حتی باردارم نمیشه😭😭😭😭وقتش کی هست؟کی اخه ...

عزیزم خواهرتون که آی وی اف کردن بهشون پیاز درمانی و معرفی کن خیلیا نتیجه گرفتن درموردش سرچ کن

عزیزم شما حداقل باردار میشدی ولی سقط میکردی خواهرم اصلا حتی باردارم نمیشه😭😭😭😭وقتش کی هست؟کی اخه ...

وای نگو سقط خیلی سخته تو ۲۰و چند سالگی انگار بدنم ۴۰ سالشه 

نمیدونم واقعا ولی امیدوارم وقتش خیلی زود باشه براش 

یدونه دفتر بردار هر روز توش شکر گزاری کن مثلا بگو خدایا شکرت که خواهرم حامله شده ،خدایا شکرت که خاستگار خوب برای خواهرم پیدا شده ومشکلاتی که میخای حل شه،بنظرم تاثیر داره،بزن گوگل اوصولیشو بخون، انشالا حل میشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍