2777
2789

خواهرم پنج ساله ازدواج کرده و بچه دار نمیشه اون یکی خواهرم موقعیتش عاللییی خوشکلم هست ولی اصلاا خواستگار نداره ۳۰ سالشه نمیدونم چیکاررکنم نمیدونم😭😭😭میگن طلسم شدین ولی ولی مگه خدا اصل کاری نیست؟؟؟؟چجوری اجازه میده طاسمکنن؟ما بد نیستیم بخدا اهل نماز و روزه و قران هیچوقت دل کسیونشکستیم همیشهسعی کردیم مهربون باشیم مامانمون اینقد خوبه که همه سرش قسم میخورن 😭😭همیشه صدای قران تو خونمون بوده خدا پس چرا جواب نمیده خدایا ما جواب کدوم کار بدمونو پس میدیم قربونت برم اخه چرا چرااااا چرااااااا یکی بیاد توضیح یده😭😭خواهرم داره میمیره برای بچه چهار بار ای وی اف کرده ولی هیچی اخخخ دارم میسوزممم این اتیش با چی خاموش میشه با چی چرا اونایق که خدارو قبول ندارن زندگیشون بهشته بعد ما...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالا که درست میشه، صب کنین شاید امتحان خداست 

فقط اون خواهرت و که بچه دار نمیشه خوب درک میکنم چون تجربشو داشتم🥲🥲

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خوشبحالتون چه مشکلاتی دارین آخه ازدواج نکردن و بچه دار نشدن هم شد مشکل اینا که خوشبختیه

😐

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
برای بچه دار شدن باید رها کنه والا 5 سال اصلا اونقدر زیاد نیست ک 4 بار هم ای وی اف کرده یه مدت بگین ...

دیگه رها کرده میگه بچه نمیخام معلومه خدا نمیده اخه عزیزم ۳۳ سالشه دیگه دیره واقعاهمه فامیلامون بچه دارن فقط خواهر منه

دیگه رها کرده میگه بچه نمیخام معلومه خدا نمیده اخه عزیزم ۳۳ سالشه دیگه دیره واقعاهمه فامیلامون بچه د ...

فکر کردم سنش کمه ...

راستش چیکار ب بقیه بدن ادما باهم فرق دارن 

انشالا که درست میشه، صب کنین شاید امتحان خداست فقط اون خواهرت و که بچه دار نمیشه خوب درک میکنم چون ت ...

امتحان تا کی؟بخدا نمیدونم نمیدونم دلم داره میسوزه با هیچی خوب نمیشم نه دعا نه نماز بی قرار شدم

خدا ادمهای خوبشو امتحان می‌کنه صبور باش مطمینم روزای خوب تو راهه گلم این طلسم مزخرفم باور نکن

تا کی امتحان عزیزم خسته شدیم اخه تا کی صبر مامانم تو حسرت یه نوه مونده دلش خونه ای کاش اینقد مهربون پ خوب نبود خواهرم از جلوی سیسمونیا که رد میشه بغض میکنه  دارم له میشم 

نمیدونم یه بار یه فالگیره گفت نمیدونم چجوری اروم باشم ای کااااش خدا باهام حرف میزد ای کااااااااش ای ...

خدا لعنت کنه هرکی دنبال خراب کردن زندگی بقیس ایشالاه همش برگرده ب خودشون

خدا لعنت کنه هرکی دنبال خراب کردن زندگی بقیس ایشالاه همش برگرده ب خودشون

راستش ما زندگیمون از دور خیلی قشنگه چون سه تامون تحصیل کرده ایم خیلیی بهمون حسودی میکنن ولی به قران توی خونم قسم میخورم ازارمون به مورچه هم نمیرسه😭😭هیچوقتتت فخر فروشی نکردیم نمیدونم تاوان چیو داریم پس میدیم 

2810