2777
2789

۷ماهه با شوهرم مشکل دارم از دیدنش حالم بهم میخوره انقدر دروغ گفت و رسوا شد دادخاست طلاق دادم رفتیم‌اومدیم هرزگیاش منکر شد کلن قاضی هم مدارک من به عنوان عسر و حرج قبول نکرد رد شد دادخاستم.مجبوری بخاطر دخترم موندم تو خونه هنوز دارم زندگی میکنم تو یه خونه ایم چون خونه بابام جایی برامن و دخترم نیس میدونم که اگر برم ظرف چند روز از بس غر و تنه و گوشه میشنوم‌برمیگردم بخاطر خیانتای جورواجورش چند ساله همه مدل ازش دیدم و میگه اشتباه کردم و باز ادامه داد دیگه بریدم ازش دنبال زنای خراب میوفته میگه سینه باسن بزرگ دوسدارم به من نگو زنی بیوه اس یا رفیقم اغفالم کرد و بخدا زنه ج ن د... بود حالام دست پیش گرفته میگه کمبود داشتم درجایی که همیشه نیاز جنسی داشت این چند ماهه که باهاش قهر هستم حمله به من میکنه و بزور میگه من میخام باید بهم بدی و...خانوادم میگن بمون زندگی کن رو ما حساب نکن با بچه بعد طلاق کجا میخای بری چجوری پول دراری عیب نداره همه مردا اینجورین چون میره سرکار پول میاره کار میکنه بشیم زندگی کن

اه خانوادت چ ادمایی بی غیرتی ان.همه مردا گوووو سگ خوردن اینجوری باشن.خب طلاق نگیر.بمون کاریش نداشته باش حداقل تا شاغل بشی خرش کن پولاش بگیر یکم ک مستقل شدی و تونستی خرج خودت و دخترت بدی بزار طلاق بگیر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اه خانوادت چ ادمایی بی غیرتی ان.همه مردا گوووو سگ خوردن اینجوری باشن.خب طلاق نگیر.بمون کاریش نداشته ...

البته اگه صدتا مریضی از اون بی شرف نگرفته باشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین فرق اپما با حیوونا چیه؟ اینکه ادما  میتونن شهوت خوردن زیاد خوابیدن زیادو کنترل کنن

مردهارو لطفا ادب کنید مردی که نتونه شهوتش رو کنترل کنه مردی که نتونی عصبانیتش رو کنترل کنه مردی که پای حرفش نمونه

بت یک موجودی مثل سوسک گربه سگ یا هرچی فرقی نداره 

بهشون بهت ندید اگر وفادار بودن وفادارشون باشید اگر کم نزاشتن براتون با تمام توان کنارشون باشید 

مردی که از بدن زنش ایراد بگیره یک مرد بی مغزهست بی مغز و بی عاطفه 

من هم دارم جدا میشم عقدم میدونم سخته 

اما حداقل مامدن بابامو بیشتر ترجیح میدم تا یه مرد همه کاره کصافت 

البته اگه صدتا مریضی از اون بی شرف نگرفته باشه

خیانتاش جنسی نبوده همه جوره دیدم تو اینستا عکسای لختی برا زنا میفرسته میخاستن پلیس فتا شکایت کنن میره عکس زیر و پز میبئنه لایک‌میکنه قالو میکنه این زنا که میگن خاله ام چند سال پیش ۳ملیون پوا برا یکی ریخته بود گه بره باهاش بخابه میره در خونه زن خرابا میوفته  زنگ میزنه میگه ازت خوشم اومده باهات ازدواجم میکنم دنبال زنا مردم  پیارسال خونه قولنامه کردیم نزاشت ۲۴ ساعت بشه صاب خونه زن بیوه بود رفته بود به بهانه خونه دیدن چرا طلاق گرفتی بیا صیغه من شو خونه میگیرم ماشین میگیرم با من باش پا نمیدی برا من زن زیاده

میدونین فرق اپما با حیوونا چیه؟ اینکه ادما میتونن شهوت خوردن زیاد خوابیدن زیادو کنترل کننمردهارو لط ...

من ۸ ساله عروسی کردم از اوایل شروع کرد و من احمق خر فکر میکردم ببخشمش فرصت بدم آدم‌میشه و زندگیما نگه میدارم ولی هر دفعه هرزه تر شد و بدتر کرد بعد ۱ملیون بار خیانت اومده اینبار که دیگه به خدا رسیدم رفتم درخاست طلاق دادم میگه میباس بری زودتر شکایت کنی که سرم به سنگ بخوره چون‌ فکر کردم هر کاری کنم میمونی و من میبخشی که سواستفاده کرد سرطان گرفته

اون خانمه چی گفت

شوهر بیشرف من به یکی گفته‌بود میخای عکس اونجام برات بفرستم ببینی بزرگه عکس لایک و بوس و شماره برا خرابا میفرستاد اینستا مدام عکسای سینه و باسن میفرستاد برا زنا تو اینستا خیلی بی جنبه و بیظرفیته 

من ۸ ساله عروسی کردم از اوایل شروع کرد و من احمق خر فکر میکردم ببخشمش فرصت بدم آدم‌میشه و زندگیما نگ ...

عزیزم کوتاه نیا این مرد بیماره به خاطر دخترت 

خدایی نکرده کسی که الان خودشو کنترل نکنه 

دخترت بعدا بزرگتر میشه اون باید براش پدر باشه 

میدونم گفتنش بده ولس این چیزها رو زیاد دیدم

لطفا قوی باش و تلاشتو بکن تا درستش کنی

عزیزم کوتاه نیا این مرد بیماره به خاطر دخترت خدایی نکرده کسی که الان خودشو کنترل نکنه دخترت بعدا بزر ...

چجوری چکار کنم انقدر عوضی هست که برای اینکه خودشا کنار بکشه انقد دروغا گفت به بابام اینا که همکارم گفته زنت به من زنگ زده حرف زدهچه صدا قشنگی داره اینم شماره ببین ...میخاستم زنگ بزنم رفیقش که کی من به تو زنگ زدم که روحم خبر نداره مثل سگ ترسید گفت اعصابم خورد بود دروغ گفتم یکسره دروغ میگه و رسوا میشه از من توقع..... داره خیانت کرده حالم ازش بهم میخوره بخاطر بی‌کسی و بدبختی مجبورم تا تکلیف اعسار مهریه معلوم شه تو این سگ دونی بمونم اونم میاد یا بزور کتک مثل برده ها با من میخاد ...کنه یا بدن من میگیره به زور مثل تجاوز ...

اون خانمه چی گفت

صآب خونه میخاس قولنامه را فسخ کنه شوهر پست من رفته بود تو خونش انقد بدبخت و بیانیه اس تا یه زن تنها میبینه که سر و وضعش یکم ناجوره میره دنبال خرابی و هرزگی

ووی فک کنم مریضه عیب نداره تحمل کن تا جدا بشی یکم کافور بریز تو غذاش خب

خونوادم خیلی عذابن برام مامانم میگه کاری که نکرده این چند ماهه دیگه بشین زندگی کن بعد طلاق آواره نشی اینجام با بچه نیا تو خرج خودمون موندیم خواهرم مدرسه میره دخترت بیاد درس نمیخونه و بهش میگم هیچ پولی ارزش فدا کردن عمر و اعصاب و جوونی من نداره

2810