2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم جشن دندونی گرفته بود دیروز مارو دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 101 پست
چون مطمعن باش وابستگی مادر به این پسرش بیشتره واز این پسرش بیشتر محبت میبینه

خب بقیه اعضای خانواده چشونه؟همه حسودن؟

بایه تاپیک نمیشه مشکلات دیگرانو فهمید و این یکطرفه هست.ما نمیدونیم حرف اونا ویه.

فقط میشه دعاکرد که مشکلاتشون حل بشه انشالله

خب بقیه اعضای خانواده چشونه؟همه حسودن؟بایه تاپیک نمیشه مشکلات دیگرانو فهمید و این یکطرفه هست.ما نمید ...

بله درسته حرفتون 

حرفای من از روی تحربه ۱۷سالمه با یه خانواده شوهر که به شدت حسود و دهن بین خونه خراب کن هستن 

چون ادم سالم هر چه قدر عروس بد باشه اینقدر به عروسش گیر نمیده من تاپیکای استاتر رو خوندم 

مادر من با سه تا عروس بی حیا و بی شرم طوری سالهاست رفتار کرده که نه تنها اختلافی پیش نیومده بلکه الان رابطشون طوری شده که محرم اسرارشون مادرمه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته حرفتون حرفای من از روی تحربه ۱۷سالمه با یه خانواده شوهر که به شدت حسود و دهن بین خونه خراب ...

منم خیلی وقته متاهلم.حرف شما درسته ولی درباره همه خانواده ها صدق نمیکنه.

تمام حرف من اینه که بااین چندبار از اسی دلیلشو پرسیدم،همه رو جواب دادند جز دلیلش.حرف من اینه که ما کاملا نمیدونیم تو این خانواده چه خبره.

شما درباره خانواده همسرتون چون شناخت دارید،اینو میگید ولی ما درباره خانواده همسر اسی هیچی نمیدونیم.

امیدوارم مشکلات همه حل بشه.چون کار خواهرشوهرشونم درست نبوده.انگار اسی حامله هم هستن،این رفتارشون خوب نبوده.

عزیزم من تاپیکاشونو نخوندم.شایدم اینطور باشه که شما میگی.

منم خیلی وقته متاهلم.حرف شما درسته ولی درباره همه خانواده ها صدق نمیکنه.تمام حرف من اینه که بااین چن ...

خدا خودش مهر به قلب انسانها بگذاره 

شما هم همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیزم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

حرص نخور، نهایتاً براش جبران میکنی! 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

ولی با اون یکی حاری اینطور نیستن.اسی میگه فقط با من مشکل دارن

ما هم یکی از فامیل هامون فقط با ازدواج کردن مشکل داشت تو صورتم نگاه میکرد می‌گفت تا من هستم چرا تو ازدواج کنی ولی با بقیه دخترها کار نداشت چون منو رقیب ذهنیش میدونست.

اسی بینتون هیچ کانتکتی نیست؟ من اینو مثال میگم با شما نیستم. ما عروسمون رو هر وقت دعوت میکنیم اینقد تیکه و کنایه تو مهمونی میپرونه و کلا باید مواظب همه حرفامون باشیم و از تک تک حرفامون داستان درست میکنه و همون جلوت میکوبه تو صورتت برا همین همیشه بعد مهمونیا اعصابمون خورده برا همین که زندگی داداشم مشکلی نباشه و خودمون عصبی نشیم گاهی بهش نگیم بهتره. مثلا همون جلو همه میگه حالا مگه نذری که دادین یه مرغ بیشتره مگه خواستین گوشت بدین کلا اینجور میگه حتی به پدر و مادرم

اسی بینتون هیچ کانتکتی نیست؟ من اینو مثال میگم با شما نیستم. ما عروسمون رو هر وقت دعوت میکنیم اینقد ...

هیچی من نمیکم بگم شوهرم خونه دعوا درس میکنع نمیدونم چیکار کردم